B450M-A Pro Max Ryzen 5 5600g overclock nasıl yapabilirim?

Undone

80+
Reaksiyon skoru
25
Elimde B450M-A Pro Max, Ryzen 5 5600g ve Dark Freezer X90 var. Amacım önerilen ghz değerinin üstüne çıkmaktan ziyade işlemcinin kendi başına maksimum çıktığı ghz olan 4400ghz civarlarında işlemcimin hızını sabitlemek. Ghz azaltmadan undervolt gibi bişey yapmak istiyorum yani. Bu anakartla, işlemciyle ve overclock ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yapabilirsin, @HacıSOFU sen neden canlı destek veriyorsun zevkmi dkdhdndld 1.30 a falan sabitlersin daha düşük olursa daha iyi olur tabi frekans kısmadan.

Yapabilirsin, @HacıSOFU sen neden canlı destek veriyorsun zevkmi dkdhdndld 1.30 a falan sabitlersin daha düşük olursa daha iyi olur tabi frekans kısmadan.
Biostan hangi ayarları seçmem gerekiyor mesela Abdullah abi nin en son videosunda voltaj yerinde AMD Overclocking ayarını seçmişti orada max voltage offset diye bir ayar da vardı bunların ne olduğunu bilmiyorum.

Evde değilim aynı anakart bende de var evde olsam yardımcı olurdum. Youtube'da pekçok video var, işlemcide overclock işi biraz şans işidir, silikon kalitene göre deneyerek kendi ayarlarını bulman gerekir yani bir 5600G işlemci örneğin 1.30 voltta 4.5 GHZ'e çıkarken diğeri 1,35 te çıkar ve ya çıkamaz. Şimdi buna bak
Voltajı 1.4'ü geçirme. 1.30 la bir yükseltme dene 4.5'e seninki grafik dahil bir işlemci iyi stabilite yakala.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri