B450M PRO-M2 V2

ARDAER

80+
Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar tamamen cahilliğime verin, bir soru sormak istiyorum, yazın toplıyacağım pc için b450m pro-m2 v2 aldım evde duruyor yüksek ihtimal ryzen 5 2600x takıcam, anakartın kutusunun üstünde '' AMD RYZEN DESKTOP 2000 READY'' diye bir ibare var bu anakarta 3600 gibi bir işlemci takamıyacağım anlamına mı geliyor, yardımcı olursanız sevinirim ?

Arkadaşlar tamamen cahilliğime verin, bir soru sormak istiyorum, yazın toplıyacağım pc için b450m pro-m2 v2 aldım evde duruyor yüksek ihtimal ryzen 5 2600x takıcam, anakartın kutusunun üstünde '' AMD RYZEN DESKTOP 2000 READY'' diye bir ibare var bu anakarta 3600 gibi bir işlemci takamıyacağım anlamına mı geliyor, yardımcı olursanız sevinirim ?

bios güncellemesi ile takabilirsin kardeşim sorun yok , max serisi olmadığı için bios text e düşecek güncellediğinde

Biraz daha açabilirmisin bios text i

msı ın max olmayan serilerindeki bios hafızası dolu son günceleme ile bazı özellikleri düşürdüler güncelmeyi sığdırmak için. oyüzden max serisi çıkardı adamlar.

ha şeyi eklemeyi unuttum kusura bakma :) text şuan kullandığın bios a bak sonra eski bioslar haline döncek :))

Geri