S sezo33 80+ Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 291 Dahası Reaksiyon skoru 120 İsim Sezo 12 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar a320m s2h anakartını kullanıyorum fakat b450m s2h anakartı alacağım yeni alacağım anakartında display port girişi var mı yoksa direk display portu ekran kartına mı takıcağım?
Arkadaşlar a320m s2h anakartını kullanıyorum fakat b450m s2h anakartı alacağım yeni alacağım anakartında display port girişi var mı yoksa direk display portu ekran kartına mı takıcağım?
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,163 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 18,038 Yaş 21 Konum Amasya, Türkiye İsim Furkan Karagülle İlgilendiği Kategoriler Bilim ve Teknoloji Instagram _furkan.krgl_ 12 Nisan 2022 #2 Ekran kartlı sistem kullanıyorsan ekran kartına bağlayacaksın. APU sistem kullanıyorsan anakarta bağlayacaksın. Anakartta sadece HDMI girişi mevcut.
Ekran kartlı sistem kullanıyorsan ekran kartına bağlayacaksın. APU sistem kullanıyorsan anakarta bağlayacaksın. Anakartta sadece HDMI girişi mevcut.
S sezo33 80+ Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 291 Dahası Reaksiyon skoru 120 İsim Sezo 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Furkan Karagülle yazmış: Ekran kartlı sistem kullanıyorsan ekran kartına bağlayacaksın. APU sistem kullanıyorsan anakarta bağlayacaksın. Devamı için tıklayın... Ekran kartı kullanıyorum teşekkür ederim Furkan bey
Furkan Karagülle yazmış: Ekran kartlı sistem kullanıyorsan ekran kartına bağlayacaksın. APU sistem kullanıyorsan anakarta bağlayacaksın. Devamı için tıklayın... Ekran kartı kullanıyorum teşekkür ederim Furkan bey