Neler Yeni

b450m s2h anakart üzerinden fan hız kontrolünü nasıl yapabilirim

(Can)

80+ Bronze
b450m s2h anakartım var kasamın önünde 2 adet rgb fan var onların ışıklarını ve fan hızlarını nasıl ayarlayabilirim bi uygulama varmı ?

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
b450m s2h anakartım var kasamın önünde 2 adet rgb fan var onların ışıklarını ve fan hızlarını nasıl ayarlayabilirim bi uygulama varmı ?
Kasanın fanları ayarlana bilir bir fan mı kontrol et.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Işıklarını bilemem ama fan ayarını bios üzerinden sys fan ayarı kısmından yapıcaksınız.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Fanları anakarta bağlarsan BİOS üzerinden kontrol edebilirsin. GigaByte'ın bununla ilgili bir yazılımı var ama adını bilmiyorum sitesinden bulursun. RGB kontrolü için GigaByte RGB fusion var ama B450M S2H sadece 7 renk RGB desteklediğinden çok güzel efektlere sahip olan bir yazılım değil. Kasadaki RGB kontrolcüsünü kullanmaya devam etmen daha iyi olur.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanları anakarta bağlarsan BİOS üzerinden kontrol edebilirsin. GigaByte'ın bununla ilgili bir yazılımı var ama adını bilmiyorum sitesinden bulursun. RGB kontrolü için GigaByte RGB fusion var ama B450M S2H sadece 7 renk RGB desteklediğinden çok güzel efektlere sahip olan bir yazılım değil. Kasadaki RGB kontrolcüsünü kullanmaya devam etmen daha iyi olur.
rgb çok önemli deil kasadanda yapabilrim ama fan hızını ayarlayabilsem çok iyi olur çünkü ekrankartım biraz ısınıyo oyun oynarken fanların hızını artırmak isitoyrum bios uzun sürer

Top Bottom