Kasanın fanları ayarlana bilir bir fan mı kontrol et.b450m s2h anakartım var kasamın önünde 2 adet rgb fan var onların ışıklarını ve fan hızlarını nasıl ayarlayabilirim bi uygulama varmı ?
Işıklarını bilemem ama fan ayarını bios üzerinden sys fan ayarı kısmından yapıcaksınız.b450m s2h anakartım var kasamın önünde 2 adet rgb fan var onların ışıklarını ve fan hızlarını nasıl ayarlayabilirim bi uygulama varmı ?
Fanları anakarta bağlarsan BİOS üzerinden kontrol edebilirsin. GigaByte'ın bununla ilgili bir yazılımı var ama adını bilmiyorum sitesinden bulursun. RGB kontrolü için GigaByte RGB fusion var ama B450M S2H sadece 7 renk RGB desteklediğinden çok güzel efektlere sahip olan bir yazılım değil. Kasadaki RGB kontrolcüsünü kullanmaya devam etmen daha iyi olur.b450m s2h anakartım var kasamın önünde 2 adet rgb fan var onların ışıklarını ve fan hızlarını nasıl ayarlayabilirim bi uygulama varmı ?
kasanın üzerindeki tuştan fanların rengi deişiyorKasanın fanları ayarlana bilir bir fan mı kontrol et.
Yazılım destekliyorsa olur. MSİ afterburner üzerindenkasanın üzerindeki tuştan fanların rengi deişiyor
rgb çok önemli deil kasadanda yapabilrim ama fan hızını ayarlayabilsem çok iyi olur çünkü ekrankartım biraz ısınıyo oyun oynarken fanların hızını artırmak isitoyrum bios uzun sürerFanları anakarta bağlarsan BİOS üzerinden kontrol edebilirsin. GigaByte'ın bununla ilgili bir yazılımı var ama adını bilmiyorum sitesinden bulursun. RGB kontrolü için GigaByte RGB fusion var ama B450M S2H sadece 7 renk RGB desteklediğinden çok güzel efektlere sahip olan bir yazılım değil. Kasadaki RGB kontrolcüsünü kullanmaya devam etmen daha iyi olur.