B450m s2h CPB kapama

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Biostan nereden yapılıyr bu şey

En İyi Cevap
M.I.T. sekmesinden Gelişmiş Frekans Ayarlarına girin, oradan Advanced CPU Settings ayarlarına girin, Core Performance Boost ayarını disabled yapın, F10 basıp kaydederek çıkın.
Ryzen Master

M.I.T. sekmesinden Gelişmiş Frekans Ayarlarına girin, oradan Advanced CPU Settings ayarlarına girin, Core Performance Boost ayarını disabled yapın, F10 basıp kaydederek çıkın.

En İyi Cevap
Ryzen Master önermiyorum, her açılışta aç kapa yapmak gerekiyor.

Ayrıca BIOS'u bozabiliyor. Tabi CPB için durum nasıl bilmiyorum ama BIOS en sağlıklısı.
Ben ryzen master üzerinden cbp ayarı yapıyorum. Bios'a geçiyor ayarlarım. Her resette yeniden yapmıyorum. En son 2 ay önce kullandım ryzen master'ı ve o günden beri cbp ayarım aynı.

Sabit voltaj 3.7 ghz veya 3.6 ghz için kaç olmalı bide nereden ayarlıcam voltajı
4.5 ghz e bile zorlayabilirsin 3.6 3.7 ye gerek yok. @kandes22 yardımcı olsun. Ben 4ghz yapabildim 1.1v ile silikonun iyise dsha iyi yaparsın sen

4.5 ghz e bile zorlayabilirsin 3.6 3.7 ye gerek yok. @kandes22 yardımcı olsun. Ben 4ghz yapabildim 1.1v ile silikonun iyise dsha iyi yaparsın sen
stok fan ile 4.5 ghz mi ben maks 3.7 yapabildim ve ben voltajı manuel nereden ayapacaz onu bilmiyom biri yardımcı olsa keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,965
Üyeler
189,528
Son üye
alwayymustii
Geri