Ayın 24' ünden beri bu fiyatlarda hocam bu ürün. Bakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.Dün 500 600 TL bandındaydı
Ben baktığımda öyleydi alacaktım hatta sonra v2 si indirime girdi onu aldımHocam biraz az sallayın.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kanıt sundum size. Hiçbir şekilde sunduğum kanıtı çökertemezsiniz. Nasıl siz baktığınızda öyle olabilir ya?Ben baktığımda öyleydi alacaktım hatta sonra v2 si indirime girdi onu aldım
Hocam niye kızıyorsunuz arkadaş kötü bir şey yapmamış.Ayın 24' ünden beri bu fiyatlarda hocam bu ürün. Bakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.
Bakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin lütfen demenin nesi kızma? Gereksiz duyar kasmayın lütfen.Hocam niye kızıyorsunuz arkadaş kötü bir şey yapmamış.
Hepsi aynı 2 satıcı site farketmez. MT bilisim ve diy elektronik sadece ilan siteleri farklı.En az 5 farklı sitede bu fiyatlardan satılıyor zaten. Paylaşmadan önce 5 saniyenizi ayırıp fiyat kontrolü yapın bari...
Gereksiz duyar değil hocam bana böyle davranılsa ben üzülürüm çok agresifsinizBakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin lütfen demenin nesi kızma? Gereksiz duyar kasmayın lütfen.