Yazınca çıkıyor hocamBaşlıkta belirttim sorunu
Ben standart da deniyordum hocamTPM:
BIOS' a girip Periphals kısmına girin. AMD CPU fTPM ayarını enabled yapın.
Secure boot:
BIOS' a girip BIOS kısmına girin(Harbiden) CSM Support açıksa kapatın. CSM kapalıysa zaten sayfanın en altında secure boot seçeneği olacaktır. Girin. Secure boot mode' un custom olduğunu kontrol ettikten sonra reset factory keys diyip BIOS' dan ÇIKMADAN Secure boot' u açın.(Reset factory keys diyince çıkman için seçenek gelecek çıkma) Sonra F10' a basıp kaydet çık.
ne zaman restore factotys keys dedem ana kart biosu çöktü garantiye yolladım 3 kere aynı ana kart model sebebi nedir? pil çıkarıp 1 saat beklesem fr ne yapsam da düzelmedi garanti bios yazmış hepTPM:
Secure boot:
BIOS' a girip BIOS kısmına girin(Harbiden) CSM Support açıksa kapatın. CSM kapalıysa zaten sayfanın en altında secure boot seçeneği olacaktır. Girin. Secure boot mode' un custom olduğunu kontrol ettikten sonra reset factory keys diyip BIOS' dan ÇIKMADAN Secure boot' u açın.(Reset factory keys diyince çıkman için seçenek gelecek çıkma) Sonra F10' a basıp kaydet çık.
Bilgim yok maalesef.ne zaman restore factotys keys dedem ana kart biosu çöktü garantiye yolladım 3 kere aynı ana kart model sebebi nedir? pil çıkarıp 1 saat beklesem fr ne yapsam da düzelmedi garanti bios yazmış hep
TPM:
Secure boot:
BIOS' a girip BIOS kısmına girin(Harbiden) CSM Support açıksa kapatın. CSM kapalıysa zaten sayfanın en altında secure boot seçeneği olacaktır. Girin. Secure boot mode' un custom olduğunu kontrol ettikten sonra reset factory keys diyip BIOS' dan ÇIKMADAN Secure boot' u açın.(Reset factory keys diyince çıkman için seçenek gelecek çıkma) Sonra F10' a b
TPM:
Secure boot:
BIOS' a girip BIOS kısmına girin(Harbiden) CSM Support açıksa kapatın. CSM kapalıysa zaten sayfanın en altında secure boot seçeneği olacaktır. Girin. Secure boot mode' un custom olduğunu kontrol ettikten sonra reset factory keys diyip BIOS' dan ÇIKMADAN Secure boot' u açın.(Reset factory keys diyince çıkman için seçenek gelecek çıkma) Sonra F10' a basıp kaydet ç
Bunun dediklerini yapmayın bilgisayarım şu anda açılmıyor o reset factory keys dediği seçeneği yapmayın benim bios şuanda açılmıyor bios pilini çıkardım olmadı csm kısa devre yapıp biosu sıfırlama var onu yaptım o da olmadı ulan köpek soyu senin yüzünden bilgisayar gitti şikayet edin bu şerefsiziTPM:
Secure boot:
35.000 mesajı olan adam mı banalanacak? Güldürme beni. Adamın söyledikleri işe yarıyor. Az önce eski bilgisayarımda denedim. Bir şeyleri yanlış yapınca hemen çamur atmaya çalışmayın.Bunun dediklerini yapmayın bilgisayarım şu anda açılmıyor o reset factory keys dediği seçeneği yapmayın benim bios şuanda açılmıyor bios pilini çıkardım olmadı csm kısa devre yapıp biosu sıfırlama var onu yaptım o da olmadı ulan köpek soyu senin yüzünden bilgisayar gitti şikayet edin bu şerefsizi
BIOS sürümü eskidir muhtemelen. CMOS reset sonrası gpu yu çıkar tak yapıp açması belki sorunu çözer35.000 mesajı olan adam mı banalanacak? Güldürme beni. Adamın söyledikleri işe yarıyor. Az önce eski bilgisayarımda denedim. Bir şeyleri yanlış yapınca hemen çamur atmaya çalışmayın.