B450m s2h v2 secureboot BF2042

Reaksiyon skoru
14
bf2042 ye yeni güncellemeyle beraber secureboot açma zorunluluğu gelmiş ama ben bu anakartta açamıyorum ne yapsamda. BF1 oyununa girebiliyorum ama kapalı olduğu halde bi bağlantısı var mı bilmiyorum ama bu ANAKARTTA SECUREBOOT AÇMAYI BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN. AÇAMADIĞIM İÇİN WİNDOWS 11 E BİLE GÜNCELLEYEMİYORUM VALORANT AÇILMADIĞI İÇİN.

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

bios tan boot menüsüne gelmen lazım ilk olarak
alt taraflarda csm support olması gerekiyor onu disabled yapmalısın
sonra secure boot açılacak alt tarafta ona tıklayıp secure bootu etkinleştir eğer karşına bir ekran çıkıyor ve açamıyorsan f10 enter yap
windowsun açılmasını bekle tekrar kapatıp biostan aynı yere gel secure bootu enabled yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar windowsa gelmezse eğer secure bootu kapatıp csm yi geri açman lazım sonra ise b450m s2h v2 nin bios updatesini yapman lazım eski sürümlerde bozuk gözüküyor secure boot ekran kartı desteğiyle alakalı

windowsa geliyorsa secure yi etkinleştirdikten sonra sorun yok demektir

Son düzenleme:
bf2042 ye yeni güncellemeyle beraber secureboot açma zorunluluğu gelmiş ama ben bu anakartta açamıyorum ne yapsamda. BF1 oyununa girebiliyorum ama kapalı olduğu halde bi bağlantısı var mı bilmiyorum ama bu ANAKARTTA SECUREBOOT AÇMAYI BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN. AÇAMADIĞIM İÇİN WİNDOWS 11 E BİLE GÜNCELLEYEMİYORUM VALORANT AÇILMADIĞI İÇİN.

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
hocam sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var ve bende w11 yapamıyorum bf2042 ye giremiyorum

GİGABYTE B450M S2H V2 ANAKART SECUREBOOT SORUNU
hocam sorunu çözdüm kendim. direkt buraya geldim. ARKADAŞLAR KENDİ ÇÖZÜMÜMÜ YAZIYORUM. Öncelikle bios ayarları resetledim F7 yaptım sonra kaydedip çıktım. Sonra tekrar BİOS ayarlarına girdim direkt olarak biosta açık olan CSM SUPPORT----ENABLE idi bunu kapattım ardından SECURE BOOT alanı çıktı. Orada büyük ihtimalle sizde ENABLE olarak gözükecektir. Merak etmeyin. Ben ENABLE olan ayarı DİSABLE olarak değiştirdim kaydedip çıktım. Bilgisayar açıldığında ise bende açılmayan SECUREBOOT hatası veren BF6 ya girdim ve oyun açıldı.

Bu şekilde çözdüm. Umarım siz de bu şekilde çözebilirsiniz. Ayarlar böyle ama SECUREBOOT hatası vermiyor.
1755269539994.webp

GÜNCELLEME
bu ayarları yaptıktan sonra açıp kapatınca bir güncelleme oldu ve ayarlar sıfırlandı tekrar üstünde çalışıyorum buraya yazıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,816
Üyeler
185,960
Son üye
chesterabi
Geri