Valla alan kişiler öyle demişti yani yanlış hatırlamıyorsam fiyatı çok önemli değil nerden bulabilirimvida niye çıkmasın ya ama çıkmazsa yine alırsın ucuzdur
Tamamdır reis belki montaj yaptıracağım adamda da vardır emin olmadığım için sorayım dedim teşekkür ederimHepsi bilgisayarcıda vardır.
5tl verirsin,ne gerekli ise alırsın.
Bilgisayarcılarda vida kadar bol bir şey yok
Ne demek,ben teşekkür ederimTamamdır reis belki montaj yaptıracağım adamda da vardır emin olmadığım için sorayım dedim teşekkür ederim
Çıkıyor vidalar endişen olmasın.Tamamdır reis belki montaj yaptıracağım adamda da vardır emin olmadığım için sorayım dedim teşekkür ederim
Vida takılı içindeBeyler b450m s2h anakart alacağım birkaç kişiden duydum içinden vida çıkmıyormuş galiba m2 ve normal vidaları hırdavatçıdan bulabilir miyim ya da nereler satar bilen var mı
M2 için plastik vidası oluyor zaten. Yoksa bile kasanın içinden çıkarBeyler b450m s2h anakart alacağım birkaç kişiden duydum içinden vida çıkmıyormuş galiba m2 ve normal vidaları hırdavatçıdan bulabilir miyim ya da nereler satar bilen var mı
Benimkinde çıktı vallaBeyler b450m s2h anakart alacağım birkaç kişiden duydum içinden vida çıkmıyormuş galiba m2 ve normal vidaları hırdavatçıdan bulabilir miyim ya da nereler satar bilen var mı
ÇıkmıyorÇıkıyor vidalar endişen olmasın.