DDR3 anakart nasıl daha iyi ses veriyor bu çok saçma geliyor bende yaşadım bu olayı konuda açmıştım b450 sh2 v2 geçiş yapmıştım sesler çok azdıKötü değil, ama iyi de değil.
Hangi DDR3 anakart ama? Zamanında şimdiki kadar kısmıyordu firmalar.DDR3 anakart nasıl daha iyi ses veriyor bu çok saçma geliyor bende yaşadım bu olayı konuda açmıştım b450 sh2 v2 geçiş yapmıştım sesler çok azdı
kanka usb ses kartları var piyasada baya bol bol al kurtar kendini ben aldım. kulaklık hoparlöre dönüştüArkadaşlar arkadaşa 0 dan sistem dizdik jak girişi kulaklık var ddr3 eski anakartın da çok iyi ses geliyor ama b550 anakartda ful olmasına rağmen düşük ses.
sorun gigabytede, daha önce alc 892 msi kullandım, ses gayet yeterliydi, şimdi giganın alc 892 sine geçtim. gerçekten ses duymakta zorlanıyorum. b660m ds3h ax anakart.Arkadaşlar arkadaşa 0 dan sistem dizdik jak girişi kulaklık var ddr3 eski anakartın da çok iyi ses geliyor ama b550 anakartda ful olmasına rağmen düşük ses.
yok kulaklığa gerek yok DM'den mesaj attım sana o usb ses kartına 150tlik bi jaklı kulaklık taktım bildiğin 120db'leri görüyorum.Zaten tek çare çözümü o şimdi kulaklık aldırayım bari![]()
Anladım durumu anlatırım da para onun arkadaşın bakcazyok kulaklığa gerek yok DM'den mesaj attım sana o usb ses kartına 150tlik bi jaklı kulaklık taktım bildiğin 120db'leri görüyorum.
Tek şaşırdığım olay eski anakartların daha iyi ses vermesine şaşırıyorum b550 ye göre ama yukarda adamın dediği gibi özellikleri kısıyorlarmışÇoğu anakart gibi iadere eder. Ses yongası iyi olan anakartlar daha pahalı oluyor. Bu ekonomide uygun soket anakartı yapıştırcan hiç düşünmeden.
Aynen öyle. Adamlar işlemci ram soketi koyuyorlar birkaç USB port cart curt koyuyorlar argb soketi bile yok. vram soğutma ses yongası falan lüks. Gerçi 100 dolarlık anakart alıyorsun sonuçta bunun üretim maliyeti var lojistik maliyeti var var ds var. Eski anakart yeni anakart diye düşünme. Eskidir ama üst segment bir anakartır kalitelidir. Eski iPhone kar yeni Android lerden iyi foto çekiyor mesela.Tek şaşırdığım olay eski anakartların daha iyi ses vermesine şaşırıyorum b550 ye göre ama yukarda adamın dediği gibi özellikleri kısıyorlarmış