Telefonun OTG desteği var gözüküyor. USB den ışık vs yazmıyor mu ? Herhangi bir ayarı var mı kontrol edebilir misin ?Poco f3
Flashi biçimlendirme yapabiliyoruz değil mi bu taktikleTelefonun OTG desteği var gözüküyor. USB den ışık vs yazmıyor mu ? Herhangi bir ayarı var mı kontrol edebilir misin ?
Gördüğü zaman yapabiliyoruzFlashi biçimlendirme yapabiliyoruz değil mi bu taktikle
Gördüğü zaman yapabiliyoruz
Ben son biosu indirmedim. Ondan önceki bios sürümünü indirdim. Hangisini istersen indir.Hangisini indirmem gerekiyor olmadı 256 GB olan ramin içindeki dosyalari feda edeceğim kafama eser ise ben de bu flash bellek mevcut işte ben olmadı içindekilerini yedekleme yapayım drive vsvs sonra operasyona geçeyimMSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI AMD AM4 DDR4 M.2 USB 3.2 Gen 2 HDMI ATX Gaming Motherboard
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI offers perfect balance between appearance and performance with Wi-Fi, Extended Heatsink Design, Core boost, Pre-installed I/O Shielding and Mystic Light. Equipped with a PCI-e 4.0 slotwww.msi.com
1AO dosyasından kastım dosya uzantısı. başındaki isim değişik olabilir bios sürümünden dolayıBen son biosu indirmedim. Ondan önceki bios sürümünü indirdim. Hangisini istersen indir.
AŞAMALAR:
1) Sonra telefonuna RAR programını indir.
2) İndirdiğin BİOS dosyasını RAR dan çıkar program aracılığı ile
3) USB yi telefonun ayarlar kısmından - depolama - harici depolama gibi yer olacak oradan biçimlendirme yap (Normalde yeni usb bellekler FAT32 formatında ve telefonlar biçimlendiirme yaparken varsayılan üzerinden biçimlendirme yapıyor.
NOT: Bize lazım olan format FAT32)
4) RAR dan çıkarmış olduğumuz BİOS dosyasının içine giriyoruz. Klasorün içinde 1AO dosyası var. Bu dosyanın ismini ve formatını değiştirmemiz lazım. RAR uygulaması ile 1AO dosyasını bulup yeniden isimlendirme yapacağız. Lakin noktadan sonraki yeride silmemiz gerek. Yeniden isimlendirecğimiz "MSI.ROM" şeklinde adlandıracağız
5) Anakarta Flash BİOS USB yeri var oraya takıp düğmeye basacağız. (Anakartta güç olacak tabi )
(Düğmeye bastıktan sonra Anakartın RGB ışıkları yanacak. Sönene kadar USB yi çıkartma ve elektriği kesme)
Eyvallah adamım ilgin için çok teşekkürler ediyorum. Eline koluna yüreğine sağlıkBen son biosu indirmedim. Ondan önceki bios sürümünü indirdim. Hangisini istersen indir.
AŞAMALAR:
1) Sonra telefonuna RAR programını indir.
2) İndirdiğin BİOS dosyasını RAR dan çıkar program aracılığı ile
3) USB yi telefonun ayarlar kısmından - depolama - harici depolama gibi yer olacak oradan biçimlendirme yap (Normalde yeni usb bellekler FAT32 formatında ve telefonlar biçimlendiirme yaparken varsayılan üzerinden biçimlendirme yapıyor.
NOT: Bize lazım olan format FAT32)
4) RAR dan çıkarmış olduğumuz BİOS dosyasının içine giriyoruz. Klasorün içinde 1AO dosyası var. Bu dosyanın ismini ve formatını değiştirmemiz lazım. RAR uygulaması ile 1AO dosyasını bulup yeniden isimlendirme yapacağız. Lakin noktadan sonraki yeride silmemiz gerek. Yeniden isimlendirecğimiz "MSI.ROM" şeklinde adlandıracağız
5) Anakarta Flash BİOS USB yeri var oraya takıp düğmeye basacağız. (Anakartta güç olacak tabi )
(Düğmeye bastıktan sonra Anakartın RGB ışıkları yanacak. Sönene kadar USB yi çıkartma ve elektriği kesme)
Mesaj otomatik birleştirildi:
1AO dosyasından kastım dosya uzantısı. başındaki isim değişik olabilir bios sürümünden dolayı
İnşallah olur. Telefondan olmazsa bile aynı yöntemi PC bulunca yapman gerek. Telefondan olmazsa kaynaklanma nedeni USB yi biçimlendirme kısmı olur. Bazı telefonlar NTFS olarak biçimlendiriyor maalesefEyvallah adamım ilgin için çok teşekkürler ediyorum. Eline koluna yüreğine sağlık
Sabah kalkıp ben bir cafeye gidiyim en iyisi öğlene doğru yazarım üstad sana sonucuİnşallah olur. Telefondan olmazsa bile aynı yöntemi PC bulunca yapman gerek. Telefondan olmazsa kaynaklanma nedeni USB yi biçimlendirme kısmı olur. Bazı telefonlar NTFS olarak biçimlendiriyor maalesef
TamamdırSabah kalkıp ben bir cafeye gidiyim en iyisi öğlene doğru yazarım üstad sana sonucu
Bios pilini çıkarıp 1-2 dk bekledikten sonra tekrar takın öyle deneyin.Üstadım dün görüntü gelmiyor CPU ışığı yanıyor idi anakart üzerinde bios flashback olayını yaptım bu sefer de DRAM ışığı yanıyor ve görüntü yine yok.
Bilemedim ki üstad. Bir araştırayımÜstadım dün görüntü gelmiyor CPU ışığı yanıyor idi anakart üzerinde bios flashback olayını yaptım bu sefer de DRAM ışığı yanıyor ve görüntü yine yok.