Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstad ramleri tek tek taktım yerlerini değiştirdim ilk başta biri b1 de çalıştı sonra diğerini taktım diğer boş kalan yerlere çalışmadı sonra çalışmayanı tek taktım çalıştı der iken bu sefer ikisini taktım çalıştı evet ilk başta geç açıldı etti ama şuan sorunsuz ışıklar tamam yanmıyor görüntü geldi en azından bu süreci görmek güzel çünkü güç kaynağı ve işlemciyi ilk defa kullandığım için dedim inşallah arıza yoktur en korktuğum olay zaten Ilgın için teşekkürler ediyorumBios pilini çıkarıp 1-2 dk bekledikten sonra tekrar takın öyle deneyin.
Bende b550 anakarta 5600g taktıktan sonra ilk açılışta 5-6 dk beklemiştim. DRAM ışığı yanıyordu. 5-6 dakika sonra DRAM ışığı söndü ve ekran geldi.Niye 5-6 dakika bekletti bilmiyorum ama bekledikten sonra açılmıştı. Siz de 3-5 dakika açılana kadar bekleyin belki açılır.
Açılmazsa ramleri sök tak yapıp tekrar deneyin.
Bir de 2x8 gb ram kullanıyorsanız ramleri 1.ve 3. slota veya 2. ve 4. slota taktığınızdan emin olun.
Tek kanal ram kullanıyorsanız tüm slotları tek tek deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamım eline koluna sağlık dünden beri uğraştırdim seni tamamdır son olayı hallettim sıkıntısız şuan gereken ilginin karşılığını bütün cevaplarını beğenip hakkını vermeye çalışacağım hakkını helal et adamım iyi forumlarBilemedim ki üstad. Bir araştırayım