1600 civarı Asus 1800 u geçiyoraynı fiyattaMSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.261,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe artmıyor
?napim
Profilimdeki son mesaja bakar mısın?
1600 civarı Asus 1800 u geçiyor
Siz msı ve asus anakart arasında kalmışsınız biri 1600 diğeri 1800 tl .yani 1800 TL'ye kadar bütçeniz var diye varsayım yapıyorum oyüzden önerdimMesaj otomatik birleştirildi:
?
tomahavk alırdım şahsen abdullah abinin videolardan görüp çok hoşuma giden anakartlardan biri,zaten çok güzel de ikiside üzmez ama tercihim tomahawk olurdu.
Ucuzlar mı diye bekliyorum onu da tşk ederimSiz msı ve asus anakart arasında kalmışsınız biri 1600 diğeri 1800 TL .yani 1800 TL'ye kadar bütçeniz var diye varsayım yapıyorum oyüzden önerdim
Bence asus markasını tercih edin bende b550-plus wifili olmayan modeli var gayet memnunum
Tomahawk (Tier: S 250A) tuf b550 (Tier:A 200A) dan bir tık daha iyidir gerek vrm kalitesi gerek soğutması ile fiyatları yakın olduğunu varsayarsak tomahawk modeli tercih etmeniz daha yararınıza olacaktır.