Asılıp kırılır diye mi ? Harbiden korkuyorsanız bir şey diyemem ama garip bir düşünce. Bütçeniz ne kadar sıvı soğutma için ve kasanız destekliyor mu?Soru başlıkta uygun bi sıvı soğutma arıyorum kule tipi hava soğutuculardan korkuyorum anakarta çok asılıp kırar diye )geçmişte bi arkadaşımın başına geldi çok sağlam bi asus anakart çöp oldu
EEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA bu kasaya sahibim yaklaşık 2500 bütcem var maks 3000 ve dediğim gibi arkadaşımın başına geldi o yüzden tırsıyorumAsılıp kırılır diye mi ? Harbiden korkuyorsanız bir şey diyemem ama garip bir düşünce. Bütçeniz ne kadar sıvı soğutma için ve kasanız destekliyor mu?
Ne gibi?O işlemciye o bütçe bence fazla abartı gibi
Olabildiğince düşük olsa fiyat daha güzel olur o ayrıO işlemciye o bütçe bence fazla abartı gibi
Sorun şu geçmişte arkadaşımın başına kule soğutucu ile alakalı kötü bi durum geldi bildiğin kule soğutucu anakartı kırıp düşmüş bende bundan korktuğum için sıvı konusunda ısrar ediyourm.hocam bu işlemciye hava fan yeter bu sıvı soğutucu fazla stock fanla bile kullanırsınız kasanız gayet iyi mesh
Eyvallah hocamID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
işlemciyle aynı parada sıvı soğutucu almanın hiçbir mantığı yok gel sana hava soğutucu alalım
hocam bunda bakır boru yokmu , karsılastırma da gordum bır etkısı olurmual gec hocam paran cebinde kalsin.Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam 60 derece ustunu gormessin bunla oyle solimhocam bunda bakır boru yokmu , karsılastırma da gordum bır etkısı olurmu