b650s tercıh ederdım fp olarak çok iyi duruyoB550 mortar ryzen 5 5600 Sistemi sattım.
İşlemci olarak 7500f veya 7600x düşünüyorum.
Anakart olarak b650 tomhawk ve ya b650s en kotu ihtimal b650 s3h
Kararsız kaldım size olsaniz ne yapardınız.
Link atar mısın hocam anlamadım hangi anakart olduğunuda yanlış almıyayımb650s tercıh ederdım fp olarak çok iyi duruyo
B
Link atar mısın hocam anlamadım hangi anakart olduğunuda yanlış almıyayım
Anakart ve kasa seçimi oldukça zor ileriye dönük iyi bir anakart mı hocam şu anakart ararken iyice yoruldumMSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
iyi bir anakarttır hatta bana gore 8k lık anakartlara kafa tutar kendımde amd sıstem dızersem alıcam bu anakartıAnakart ve kasa seçimi oldukça zor ileriye dönük iyi bir anakart mı hocam şu anakart ararken iyice yoruldum
b650-s iyi diyen çok b650 tomhawk diyende çok ben dün vatanda tomhawk 6929 tl denk geliyor diye aldım faz sayısı çok s göre.Anakart ve kasa seçimi oldukça zor ileriye dönük iyi bir anakart mı hocam şu anakart ararken iyice yoruldum
Aynı durumları bende yaşıyacağım İncehesap yapa yapa bir hal oldumb650-s iyi diyen çok b650 tomhawk diyende çok ben dün vatanda tomhawk 6929 TL denk geliyor diye aldım faz sayısı çok s göre.
anakarta bukadar para verdik ama elime geçicek olan işlemci 7500f anakart parasından kısıp 7700x dönüm b650 ds3h alsam aslıda dağa mantıklıydı soğutma gibi bir problemim yok çünkü tomhawk sevdası bitirdin bizi.
b650 s3h ve 7500f mükemmel ikili ramler de patriot viper alın ben bu üçünü aldım f/pB550 mortar ryzen 5 5600 Sistemi sattım.
İşlemci olarak 7500f veya 7600x düşünüyorum.
Anakart olarak b650 tomhawk ve ya b650s en kotu ihtimal b650 s3h
Kararsız kaldım size olsaniz ne yapardınız.
patriot aldım amazon iptal ediyor bloke koymuş hesaba geçen 4 tane 1 litre yağ aldım diye kara listeye girmişim çözücez diyor tek orda 6 taksit var işlemci rami ordan alıcam ama izin verirse beyfendi amazon.b650 s3h ve 7500f mükemmel ikili ramler de patriot viper alın ben bu üçünü aldım f/p