kissofdeath
80+
7800x3d işlemci için sizce hangisini tercih etmek gerekir ? B serisi ile X arasında extra portlar ve fazladan m2 yuvası dışında ne fark var ?
kaliteli bir b650 kalitesiz x670 den daha iyidir faz farkları oluyor genelde bütçeni söylersen ona göre birşeyler önerebilirim
Şunu alacağım da sizce kalitesi iyi mi ? 7800x3d işlemci ve önümüzdeki aylarda çıkacak olan 5090 veya 5080 ekran kartını kaldırabilir mi bu anakart ?ikiside ayni fark pci 4.0 ve pci 5.0 aradaki fark bu ama ben m2 ssd yuvasi pci 5.0 di diye b650 aldim ama yeni cikacak ekran kartlarindan haberim yok bence 5.0 desteklicekler. o yuzden aralarinda dev kadar fark yoksa x670 al
Üst mesajımda attığım anakart alınmaz mı sizce ? x670 olarak da aklımda şu varx670 diğerine göre daha hızlı veri aktarımı sağlar
alınır ama kendim alacak olsam X alırım güç dağıtımı daha iyi.Üst mesajımda attığım anakart alınmaz mı sizce
O zaman şu size atmış olduğum crosshair x670 modelini düşüneyim. Bu alınır ama dimi gayet iyi ?alınır ama kendim alacak olsam X alırım güç dağıtımı daha iyi.
2 tane anakart attım hocam hangisini diyorsunuz ?haci ben asus rog strix b650-a gaming wifi aldim ama simdiki aklim olsa attiginiz anakarti alirdim benim o zaman budecmi biraz kaldirsaydim alirdim hic suphesiz
Bir de alt mesajımda x670 croshair attım. Sizce onu alsam fazla mı overkill olur ?asus rog strix b650e-e gaming gayet guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
yillarca sizi goturur,