Filozof Balina
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çıkardım fakat ssd nin kendi soğutucusu varmış sanırım.Yani kalırsada plastik kelepçe dert edilicrk bişry yok
Hocam çıkardım fakat ssd nin kendi soğutucusu varmış sanırım.Yani kalırsada plastik kelepçe dert edilicrk bişry yok
Orasını bilemem artık model nedirHocam çıkardım fakat ssd nin kendi soğutucusu varmış sanırım.
KC3000, çok ince bir tabaka ama yapışık duruyordu zorlamadım bir de garantisi gider diye korktum.Orasını bilemem artık model nedir
Soğutma bloğumu aldınız siz kcde soğutma yokKC3000, çok ince bir tabaka ama yapışık duruyordu zorlamadım bir de garantisi gider diye korktum.
Düzeltme 1tb sinde yok 2 sinde varmışSoğutma bloğumu aldınız siz kcde soğutma yok
Soğutma bloğumu aldınız siz kcde soğutma yok
Bu üründen aldım fakat ssd'yi çıkarınca sanki ince bir soğutma bloğu vardı fotoğrafta attığım siyah kısım.Soğutma bloğumu aldınız siz kcde soğutma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzeltme 1tb sinde yok 2 sinde varmış
2tb lik modeliyse soğutması var bende aynı ssd yi kullanıyorum anakartın kendinden soğutması vardı üstüne onuda koydum öyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım dahaBu üründen aldım fakat ssd'yi çıkarınca sanki ince bir soğutma bloğu vardı fotoğrafta attığım siyah kısım.
![]()
Enermax ESC001-R SSD Soğutucu Bloğu
Enermax’ın M.2 soğutucusu, tasarımı sayesinde hem çift taraflı hem de tek taraflı M.2 SSD’leri soğutma imkanı sunar. PlayStation 5 ile uyumludur.www.gaming.gen.tr
"düşük profilli grafen alüminyum ısı dağıtıcı sürücünün serin kalmasını sağlar" kendi sitesinde yazıyor bu üstündeki siyah kaplama mı oluyor? Ben Enermax pedini bunun üstüne koyduğum zaman bir sorun olur mu?2tb lik modeliyse soğutması var bende aynı ssd yi kullanıyorum anakartın kendinden soğutması vardı üstüne onuda koydum öyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım daha
Evet üstündeki oluyor valla ben anakartın soğutucusunu koydum bir sorun olmadı ama net bir şey diyemem sana"düşük profilli grafen alüminyum ısı dağıtıcı sürücünün serin kalmasını sağlar" kendi sitesinde yazıyor bu üstündeki siyah kaplama mı oluyor? Ben Enermax pedini bunun üstüne koyduğum zaman bir sorun olur mu?