Neler Yeni

B760 anakart O.C destekliyor mu

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
B760 anakartlar işlemci O.C destekliyor mu? Kimisi evet kimisi hayır demiş emin olamadım.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
B760 anakartlar işlemci O.C destekliyor mu? Kimisi evet kimisi hayır demiş emin olamadım.
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

turbo boost seçeneği var o oto yapıyor elle yapılamıyor galiba ama turbo boost yeterli hocam zaten manuel oc yapınca işlemci ömrü kısalıp sıcaklıklar düşüyor

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
Elle kendimiz GHz'yi yükseltebiliyor muyuz hocam?
hocam elle yükseltilemiyor diye okudum başka forumlarda birileri diyodu aklımda kaldı. ama dediğim gibi turbo boost seçeneği var fazlasıyla yeterli cevabı verilmiş.

hocam işlemcin önemli burada i9 ise z serisi anakart al i5 ve i7 için b760 fazlasıyla yeterli

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam elle yükseltilemiyor diye okudum başka forumlarda birileri diyodu aklımda kaldı. ama dediğim gibi turbo boost seçeneği var fazlasıyla yeterli cevabı verilmiş.

hocam işlemcin önemli burada i9 ise z serisi anakart al i5 ve i7 için b760 fazlasıyla yeterli
I5 alıcam zaten de manuel O.C yapıcam 360MM sıvı soğutmam var 5.6 GHz'ye kadar zorlamayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Z790 alıcam.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
I5 alıcam zaten de manuel O.C yapıcam 360MM sıvı soğutmam var 5.6 GHz'ye kadar zorlamayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Z790 alıcam.
peki hocam o zaman 14600kf modelini tercih et onun saat hızları daha da yüksek. sonuna kadar zorla madem z serisi alıcaksın

Top Bottom