Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
B760 anakartlar işlemci O.C destekliyor mu? Kimisi evet kimisi hayır demiş emin olamadım.
evetB760 anakartlar işlemci O.C destekliyor mu? Kimisi evet kimisi hayır demiş emin olamadım.
Evet b760 overclock destekliyorB760 anakartlar işlemci O.C destekliyor mu? Kimisi evet kimisi hayır demiş emin olamadım.
Elle kendimiz GHz'yi yükseltebiliyor muyuz hocam?Evet b760 overclock destekliyor
hocam elle yükseltilemiyor diye okudum başka forumlarda birileri diyodu aklımda kaldı. ama dediğim gibi turbo boost seçeneği var fazlasıyla yeterli cevabı verilmiş.Elle kendimiz GHz'yi yükseltebiliyor muyuz hocam?
I5 alıcam zaten de manuel O.C yapıcam 360MM sıvı soğutmam var 5.6 GHz'ye kadar zorlamayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Z790 alıcam.hocam elle yükseltilemiyor diye okudum başka forumlarda birileri diyodu aklımda kaldı. ama dediğim gibi turbo boost seçeneği var fazlasıyla yeterli cevabı verilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam işlemcin önemli burada i9 ise z serisi anakart al i5 ve i7 için b760 fazlasıyla yeterli
peki hocam o zaman 14600kf modelini tercih et onun saat hızları daha da yüksek. sonuna kadar zorla madem z serisi alıcaksınI5 alıcam zaten de manuel O.C yapıcam 360MM sıvı soğutmam var 5.6 GHz'ye kadar zorlamayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Z790 alıcam.
Aynen öyle yapıcam hocam.peki hocam o zaman 14600kf modelini tercih et onun saat hızları daha da yüksek. sonuna kadar zorla madem z serisi alıcaksın