Yardım B850 üstüne çıkmalımıyım?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Beyler beynim allak bullak oldu. Bu anakart işinin içinden çıkamıyorum. En son kararım b850 tomahawk max 14k bandı fiyatı ama bakıyorum 16 civarına x870e tomahawk var hepsiburadada. Kibar tabirle biyerlerimi yırtım almamın faydası ne? Fazına kadar aynı niye fark vereyimki? Allah için anakart masteri biri yazsın

Beyler beynim allak bullak oldu. Bu anakart işinin içinden çıkamıyorum. En son kararım b850 tomahawk max 14k bandı fiyatı ama bakıyorum 16 civarına x870e tomahawk var hepsiburadada. Kibar tabirle biyerlerimi yırtım almamın faydası ne? Fazına kadar aynı niye fark vereyimki? Allah için anakart masteri biri yazsın
X870 tomahawkta Q-code var mesela. Yarın birgün sistemde sorun yaşarsan arıza tespitinde kolaylık sağlayabilir.

X870 tomahawkta Q-code var mesela. Yarın birgün sistemde sorun yaşarsan arıza tespitinde kolaylık sağlayabilir.
Harici bişe yoksa değmez ya bana ek bilmem ne usb lazım değil ha bak ses kartı vb önemli ethernetten aldığı veriler vb. Kulaklığımın ses kartı yok anakart bağlı. O yüzden onlar önemli

X870 bı sekmentir performansın artmaz zaten b850 gayet besler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bana bütçeni ve isteklerini söyle sana anakart önereyim.
Bütçem 13 den başlar 16 kadar zorlar. Amacım üst segment 9800x3d oc de bile rahat beslicek oyun aanakartı. Fazladan usb cart curt falan olmasına gerek yok. Sadece vrm soğutma vb üst kalite olsun. O yüzden tomahawk var aklımda ama b850 mi x870e zorlanırmı onlar kafamı kurcalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X870 bı sekmentir performansın artmaz zaten b850 gayet besler
Ozaman gerek yok 16k ya zorlamaya

ıkısıde rahat rahat cpu yu besler oc de attırır zaten aralarında aman aman farkta yok aklın x870 de kalıcaksa neden 2k daha verıp almadım dıceksen al ama b850 pasa pasa yeter al gec bence

Bütçem 13 den başlar 16 kadar zorlar. Amacım üst segment 9800x3d oc de bile rahat beslicek oyun aanakartı. Fazladan usb cart curt falan olmasına gerek yok. Sadece vrm soğutma vb üst kalite olsun. O yüzden tomahawk var aklımda ama b850 mi x870e zorlanırmı onlar kafamı kurcalıyor
Bak bu kart tam senlik ne eksik ne fazla direkt al bunu hiç boşa para verme.

ıkısıde rahat rahat cpu yu besler oc de attırır zaten aralarında aman aman farkta yok aklın x870 de kalıcaksa neden 2k daha verıp almadım dıceksen al ama b850 pasa pasa yeter al gec bence
Hocam bugün 15.400e düştü x870e tomahawk. Dedim alabilirsem alayım ama alamadım bütçe sıkıntı çıkardı. Birde zamanlama kötüydü baya karışıktı işlerim. Şimdide 16500tl okadar veresim yok. B850 toma alırsam x870e tomadan ne kaybedicem onları say karar vereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bu kart tam senlik ne eksik ne fazla direkt al bunu hiç boşa para verme.
B850 tomahawk max daha iyi seğilmi

Geri