Realhas the Great
80+ Gold
Tarık hocam güzel kurgu olmamış birde WhatsApp engelini kaldırın lütfen
Geçen bir konusunda bu arkadaşla dalga geçtiğim için birisi bana yaptığımın doğru olmadığını söylemişti bende bu arkadaşın dikkat çekmek için yaptığını önceki konularını da gördüğümü söylemiştim. Şuan içim daha da rahatAradaki 5 farkı bulun.Kimse beni sevmiyor ne yapmalıyım sizce?
18 yaşındayım kimse beni sevmiyor özellikle de baba tarafımdan amcalarım ve kuzenlerim beni sevmiyor hep hakkımda konuşuyorlar kimse beni sevmiyor yine anne tarafım teyzelerim dayılarım vs hepsi beni seviyor ama baba tarafımdan kimse beni sevmiyor beni hiç arayıp sormuyorlar bile geçen sene ben...forum.donanimarsivi.com
Baban haklı. Ayrıca baba tarafıyla husumeti olmayana erkek dememHepinize iyi günler 19 yaşındayım baba tarafımdaki akrabalarım beni sevmiyor özellikle öz amcalarim ve amcalarımın oğulları beni sevmiyor mesela ben geçen yıl baba tarafımda ki akrabalarına ve kuzenlerime mesaj atardım hal hatırlarını sorardım çoğusu görüldü atıp cevao bile vermezdi bende safım iyi niyetle yazardım sonra onlar babama senin oğlun bize mesaj atıyor diye söylerlerdi sonra babam bana kızardı bana sen niye onlara mesaj atıyorsun senin bir sürü kuzenlerin var niye onlar seni bir gün arayıp sormuyorlar sen neden kendini bu kadar küçük düşürüyorsun diyerek bana kızardı sonra bende babam geçen yıl bana kizdığından beri kuzenlerime mesaj almıyorum onların numaralarını da sildim şimdi hiç biri beni arayıp sormuyor. Sizce ne yapmalıyım?