Neler Yeni

Öneri Babaanneme Kolay Kullanılan Şarjı İyi Giden Telefon Önerisi

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Bütçe
5000
Arkadaşlar Babaanneme arada görüntülü arayabileceğimiz.
Bataryası uzun süre dayanacak bir telefon alacağım.
Bütçem de 5000 arttır derseniz de çıkabilirim biraz daha.
Bir sene kullanıp sonraki sene de çöp olsun istemiyorum.
Wp dahi kullanamıyor instagram vs önemli değil.
Kasmasın ve Bataryası uzun gitsin kafi.
Önerilerinizi bekliyorum sevgiler saygılar hepinize.
Bu arada üni öğrencisiyim vergisiz telefondan yararlanabilirsem beni aydınlatırsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Kardeşim ben Realme C55 kullanıyorum, zamanında 6 bine mi ne almıştım (babalar gününde kendime :D) ama şu an 8 bin olmuş.
Başlangıç - Orta segment bir telefon aslında C55 ama işte gözlerini üstüne çekince fiyatını arttırmışlar.
Pili rahatça 1 günü çıkarıyor, oyun oynamıyorum ve bana çoğunlukla 30 ila 40 şarj kalıyor gün sonunda.
Ultra Fast Charging özelliği var, 1 saat 15 dakika da %100 doluyor.
Ayriyetten, kamerası gayet iyi, 6 GB RAM ve 128 GB Depo ile geliyor ''basic'' versiyonu.
Kaç kere düşürdüm bana mısın demiyor, sadece çizik mizik oluştu kenarlarında ama camı halen sağlam.

Hani 5 bin demişsin eyvallah ama indirimde falan görürsen bence kaçırma cidden ''boomer''lar için bile harika. :)

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Arkadaşlar Babaanneme arada görüntülü arayabileceğimiz.
Bataryası uzun süre dayanacak bir telefon alacağım.
Bütçem de 5000 arttır derseniz de çıkabilirim biraz daha.
Bir sene kullanıp sonraki sene de çöp olsun istemiyorum.
Wp dahi kullanamıyor instagram vs önemli değil.
Kasmasın ve Bataryası uzun gitsin kafi.
Önerilerinizi bekliyorum sevgiler saygılar hepinize.
Bu arada üni öğrencisiyim vergisiz telefondan yararlanabilirsem beni aydınlatırsanız sevinirim
Realme 9i alabilirsin. Babam kullanıyor özellikle batarya süresi çok iyi. İşlemciside (Snapdragon 680) bu fiyat bandındaki en iyi işlemci. https://www.a101.com.tr/elektronik/realme-9i-128-gb-4-gb-ram-cep-telefonu-siyah_p-26041839

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ben Realme C55 kullanıyorum, zamanında 6 bine mi ne almıştım (babalar gününde kendime :D) ama şu an 8 bin olmuş.
Başlangıç - Orta segment bir telefon aslında C55 ama işte gözlerini üstüne çekince fiyatını arttırmışlar.
Pili rahatça 1 günü çıkarıyor, oyun oynamıyorum ve bana çoğunlukla 30 ila 40 şarj kalıyor gün sonunda.
Ultra Fast Charging özelliği var, 1 saat 15 dakika da %100 doluyor.
Ayriyetten, kamerası gayet iyi, 6 GB RAM ve 128 GB Depo ile geliyor ''basic'' versiyonu.
Kaç kere düşürdüm bana mısın demiyor, sadece çizik mizik oluştu kenarlarında ama camı halen sağlam.

Hani 5 bin demişsin eyvallah ama indirimde falan görürsen bence kaçırma cidden ''boomer''lar için bile harika. :)

Realme 9i alabilirsin. Babam kullanıyor özellikle batarya süresi çok iyi. İşlemciside (Snapdragon 680) bu fiyat bandındaki en iyi işlemci. https://www.a101.com.tr/elektronik/realme-9i-128-gb-4-gb-ram-cep-telefonu-siyah_p-26041839
Eyvallah ikinize de teşekkür ederim realme gillerden çekelim bakalım bir tane 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,589
Üyeler
159,356
Son üye