Babam Bilgisayar Oyunu Oynamama İzin Vermiyor

Ratorest

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,450
Arkadaşlar merhaba babam Pc ile oyun oynamami istemiyor derslerimde iyi babamın dediklerinde yapıyorum birkere oyunları silmişti 3-4 ay oynatmadi sen derslerine çalış diyor sürekli evden zaten dışarı çıkamıyoruz malum pandemiden dolayı evdede bir oyun zevkim vardı onada karışıyorlar. YouTube tan video izliyorum işte valorant çsgo falan onada kızıyor "ADAMA BAK OYUN OYNAMASA BİLE VİDEOSUNU İZLİYOR" aynı bu şekilde babamı nasıl ikna edebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Edemezsin, bir süre onun dediklerini yap. Sonrasında yumuşar zaten sana karşı.

Arkadaşlar merhaba babam Pc ile oyun oynamami istemiyor derslerimde iyi babamın dediklerinde yapıyorum birkere oyunları silmişti 3-4 ay oynatmadi sen derslerine çalış diyor sürekli evden zaten dışarı çıkamıyoruz malum pandemiden dolayı evdede bir oyun zevkim vardı onada karışıyorlar. YouTube tan video izliyorum işte valorant çsgo falan onada kızıyor "ADAMA BAK OYUN OYNAMASA BİLE VİDEOSUNU İZLİYOR" aynı bu şekilde babamı nasıl ikna edebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Öncelikle kaçıncı sınıfsın?

Edemezsin, bir süre onun dediklerini yap. Sonrasında yumuşar zaten sana karşı.
Yok babam yumusamaz biliyorum dedim ya bir kere silmişti oyunları 3-4 ay oynamadım sonra karne tatiline girince zar zor ikna ettim

ama eğer illaki oynayacağım diyorsanız arkadaşlarınızla örgütlenin bi grup kurun onlara bana oyun oynayalımmı yazın de onlar yazınca babana göster bak baba onlar beni dışlıyor artık de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye
tanırlarbrom
Geri