Babam Bilgisayar Oyunu Oynamama İzin Vermiyor

ha 8.sınıf olduğunu bilmiyordum pardon
o zaman babanı dinlemen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"arkaaşlar 1 yanlışım çıktı çko üzgünüm intihar etcem" cilerden değilsin
mutlu olmawk
Çok mutsuzluk verici aslında. Galatasaraya, Kabataşa, İstanbul Erkek'e girebilirdim

Arkadaşlar merhaba babam Pc ile oyun oynamami istemiyor derslerimde iyi babamın dediklerinde yapıyorum birkere oyunları silmişti 3-4 ay oynatmadi sen derslerine çalış diyor sürekli evden zaten dışarı çıkamıyoruz malum pandemiden dolayı evdede bir oyun zevkim vardı onada karışıyorlar. YouTube tan video izliyorum işte valorant çsgo falan onada kızıyor "ADAMA BAK OYUN OYNAMASA BİLE VİDEOSUNU İZLİYOR" aynı bu şekilde babamı nasıl ikna edebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
o da korkuyordur
oyunlara dalarsın dersleri unutursun diye ama sen de haklısın kafa boşaltman lazım
iki taraf ta haklı bir şey diyemeyeceğim bu yüzden

Oynama... 8. Sınıfken bir kere bile bakmadım oyunun suratına

Senin iyiliğini düşünüyor merak etme. Benim de eskiden çok kızardı. Şimdi neden kızdığını çok iyi anlıyorum.

Arkadaşlar merhaba babam Pc ile oyun oynamami istemiyor derslerimde iyi babamın dediklerinde yapıyorum birkere oyunları silmişti 3-4 ay oynatmadi sen derslerine çalış diyor sürekli evden zaten dışarı çıkamıyoruz malum pandemiden dolayı evdede bir oyun zevkim vardı onada karışıyorlar. YouTube tan video izliyorum işte valorant çsgo falan onada kızıyor "ADAMA BAK OYUN OYNAMASA BİLE VİDEOSUNU İZLİYOR" aynı bu şekilde babamı nasıl ikna edebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
şöyle diyebilirsin “baba derslerime çalışıyorum iyi benimde hobim oyun oynamak yaşıtlarım ders çalışmayıp bilgasayar oyunları oynuyır ben alışıp ta oynayamıyorum gel birlikte oynayalım ne kadar eğlenceli ders ders bıkkınlık geliyor sabah akşam aynı şeyi yapınca bidaha ders çalışmak istemiyorum

8. Sınıf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi yapıyorlar. İstersen tüm derslerin 100 olsun 8.sınıf'da oynama. Belli ki ailen iyi bir lise kazanmanı istiyor ve derslerine odaklan diye bunu yapıyor. Her şeye bir art niyet aramaya gerek yok, onlar da isterler eğlenmeni ama 8.sınıf çok kritik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,539
Üyeler
175,063
Son üye
dmkemal
Geri