Neler Yeni

Babam geçmiste açtığım Instagram hesabını öğrenmiş

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
sabri reis
Merhaba forum üyeleri şuan çok zor durumdayım babam yaklaşık 5 ay önce silinen Instagram hesabını şimdi ismini söyledi bana ve dediki seni her adımını takip ediyordum başka şeylerde varda sonra aciklicam üstelik ben babama söylemedim bile sizce Google geçmişi ve YouTube geçmişini öğrenmiş midir? Arama gecmişini öğrenebilmek mümkün mü yoksa sadece açtığım hesaplarımımı görebilir? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Tanıyor olabileceğin kişilerden denk gelmiştir muhtemelen.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ateizm ile ilgili paylaşımlarım sonra kapattım hocam sizce YouTube ve tarayıcı geçmişini girebilirmi yoksa sadece hesaplarımı?
Instagram hesabına sadece giriş yaptıysa giremez başka şeye.Mantıksız zaten ama telefonundan bakıyorsa g.o sokakta kal bence

Hasan344

80+ Gold
Bu yüzden işimi hep temiz ve gizli yaparım. G.o.

MYSTIC

80+ Silver
Merhaba forum üyeleri şuan çok zor durumdayım babam yaklaşık 5 ay önce silinen Instagram hesabını şimdi ismini söyledi bana ve dediki seni her adımını takip ediyordum başka şeylerde varda sonra aciklicam üstelik ben babama söylemedim bile sizce Google geçmişi ve YouTube geçmişini öğrenmiş midir? Arama gecmişini öğrenebilmek mümkün mü yoksa sadece açtığım hesaplarımımı görebilir? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Belki de bu forumdaki 92k üyeden biridir ve konuyu görmüştür...

Şifrelerini ogrenmedigi sürece hesaplarin ayrıntılarına giremez.Sadece hesabı gördüyse bişi olmaz

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
sabri reis
Arkadaşlar şifremi çözdüğünü sanmıyorum bende hep geçmisi silen biriyim her zaman silerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Instagram hesabına sadece giriş yaptıysa giremez başka şeye.Mantıksız zaten ama telefonundan bakıyorsa g.o sokakta kal bence
Dövmedi benim hocam sokaklık bir durum yok

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,697
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43