Neler Yeni

Babam her konuda çok baskıcı.

eeds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat ali
Öncelikle merhabalar bu yıl LGS sınavına girdim ve babamın baskısı ile çok sıkı ders çalıştım ancak istediğimiz sonuca pek ulaşamadık diyebilirim.
Fen ve Türkçeden 17doğru matematikten ise 12 doğru kalanlarını da ful yaptım ama babam matematikten 6 yanlışım çıktığı için 1 haftadır sürekli bağırıyor ve azarlıyor. Tam sınav bitti kurtuldum derken şimdi tekrar ders çalış demeye başladı bir senedir sınav bitince bu yaz serbest kalacağım diye hayal kuruyordum ancak sonuç neymiş üniversite sınavına çalışmaya başlayacakmışım 4 sene boyunca bir insan yoğun tempoda her gün ders çalışabilir mi? Babama açıklamaya çalışıyorum ama yok çalışacaksın 4 sene bu senede çalıştım 5 sene. Bu mümkün mü? Mümkün olsa dahi ben 4 yılımı daha çöpe atmak istemiyorum zaten 11 den sonra başlayacağım çalışmaya ama yok.
Yalnızca bu konuda değil neredeyse her konuda baskı yapıyor. Yazın günde 1 saat bilgisayardan oyun oynamak istiyorum izin vermiyor oyunlar insanı ap*al eder diyor.
Çok sıkıldım arkadaşlarım ile dışarı çıkmak istiyorum arkadaşın kaç net yapmış diyor benden yüksek düşük fark etmez izin vermiyor. Artık gerçekten çok sıkıldım. Annem ise babamın tersine olsun oğlum sen çalıştın olmadı kısmet diyor. Artık gerçekten bıktım. Ayrıca günde 9 saat ders çalıştığım bir gün olmuştu o zaman bile oyun oynamama izin vermemişti. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

H4ka4n

80+ Bronze
Öncelikle merhabalar bu yıl LGS sınavına girdim ve babamın baskısı ile çok sıkı ders çalıştım ancak istediğimiz sonuca pek ulaşamadık diyebilirim.
Fen ve Türkçeden 17doğru matematikten ise 12 doğru kalanlarını da ful yaptım ama babam matematikten 6 yanlışım çıktığı için 1 haftadır sürekli bağırıyor ve azarlıyor. Tam sınav bitti kurtuldum derken şimdi tekrar ders çalış demeye başladı bir senedir sınav bitince bu yaz serbest kalacağım diye hayal kuruyordum ancak sonuç neymiş üniversite sınavına çalışmaya başlayacakmışım 4 sene boyunca bir insan yoğun tempoda her gün ders çalışabilir mi? Babama açıklamaya çalışıyorum ama yok çalışacaksın 4 sene bu senede çalıştım 5 sene. Bu mümkün mü? Mümkün olsa dahi ben 4 yılımı daha çöpe atmak istemiyorum zaten 11 den sonra başlayacağım çalışmaya ama yok.
Yalnızca bu konuda değil neredeyse her konuda baskı yapıyor. Yazın günde 1 saat bilgisayardan oyun oynamak istiyorum izin vermiyor oyunlar insanı ap*al eder diyor.
Çok sıkıldım arkadaşlarım ile dışarı çıkmak istiyorum arkadaşın kaç net yapmış diyor benden yüksek düşük fark etmez izin vermiyor. Artık gerçekten çok sıkıldım. Annem ise babamın tersine olsun oğlum sen çalıştın olmadı kısmet diyor. Artık gerçekten bıktım. Ayrıca günde 9 saat ders çalıştığım bir gün olmuştu o zaman bile oyun oynamama izin vermemişti. Okuduğunuz için teşekkürler.
Maalesef bazı insanlar iyiliginizi düşünüyoruz adı altında hayatı zindan ediyor benimde abim buna benzer bi tutum içerisinde pek çok defa dil dökmeme rağmen hiç bir etki göstermedi bu tarz insanlar koruduğu tutuma körü körüne bağlandığı için yollarından dönmüyorlar maalesef.

• Beğen
Reaksiyonlar: eeds

TİTAN.

80+ Platinum
Baban kendisi yaptığı hataları senle örtmeye çalışıyor oyunların ***** ettiği kişiler bu tarz cahil ve laf anlatamadığımız insanlar anlamadıkları herşeye seni ***** yapar diyorlar

• Beğen

eeds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler sizce ne yapmalıyım ne desem anlamıyor babam affedersiniz ama çok cahil bir adam artık bıktım her akşam ağlamaktan bıktım lanet olsun.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
4 Yıl boyunca sınava hazırlanmak mental olarak bitirir seni, ders çalışma demiyorum 9 ve 10. sınıfta düzenli olarak dersine çalış okulda anlayamadığın konuları aç Youtube kanallarından izle aynı zamanda gez dolaş abartmayacak şekilde oyununu oyna. 11. sınıftan itibaren sınava hazırlanmaya tam olarak başlarsın.
Daha liseye bile başlamadan yaz tatilinde yks sınavına hazırlanmaya başlarsan mental olarak bitersin, en fazla 2 yıl sonra kitap dahi açasın gelmez.

eeds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat ali
4 Yıl boyunca sınava hazırlanmak mental olarak bitirir seni, ders çalışma demiyorum 9 ve 10. sınıfta düzenli olarak dersine çalış okulda anlayamadığın konuları aç Youtube kanallarından izle aynı zamanda gez dolaş abartmayacak şekilde oyununu oyna. 11. sınıftan itibaren sınava hazırlanmaya tam olarak başlarsın.
Daha liseye bile başlamadan yaz tatilinde yks sınavına hazırlanmaya başlarsan mental olarak bitersin, en fazla 2 yıl sonra kitap dahi açasın gelmez.
Aynı şeyi babama anlatıyorum ama anlamıyor yada anlamak istemiyor

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
baba yoğun bir maratondan çıktım bırak da dinleneyim de anlayacağını sanmıyorum ama

• Beğen

eeds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat ali
Sen anlatamıyorsan onu dinleyeceği birine götür, bir öğretmene veya bir eğitim koçuna mesela.
Babam öğretmenimle konuştu öğretmenimede aynı şeyi söyledi üniversite sınavına çalışmaya başlatıcam falan diye öğretmen olmaz dinlensin çok yoğun çalıştı tatili haketti falan dedi 1saat geçti aynı şey

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,347
İsim
Berk Atmaca
Sana verebileceğim en büyük tavsiye, her kurala uyma. Canın ne istiyor şu an? Arkadaşınla dışarı çıkmak diyelim. Çık kanka. En fazla baban azarlar he tamam bidaha yapmam dersin olur biter. 14 yaşımdan beridir ailemden izin almam bir şeyler yapmak için. Haber veririm yapıyorum diye. Ha bu çok doğru bir şey değil. Başına buyrukluğun övünülebileceği yer pek yok gibi ama anca böyle davranarak az aksiyon yaşarsınız

• Beğen

bıraktım

80+ Bronze
Hayat senin hayatın kardeşim başkalarının isteklerine göre yaşamak zorunda değilsin en fazla bağırır iki üç Tokat atar

Top Bottom