Y yasinsuer 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,707 15 Ağustos 2022 #1 Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor.
Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor.
AS A SKORZ 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,113 Dahası Reaksiyon skoru 329 İsim Mustafa Karakuş 15 Ağustos 2022 #2 yasinsuer yazmış: Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor. Devamı için tıklayın... Tuşlu değil ama fiyatı bana göre güzel geçen abim aldı çok hoşuma gitti hem küçük düğmesi üstte köşeler vs bence çok güzel Önerim= iPhone 5s. 550tl bulunabiliyor daha da pazarlık yapılabilir
yasinsuer yazmış: Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor. Devamı için tıklayın... Tuşlu değil ama fiyatı bana göre güzel geçen abim aldı çok hoşuma gitti hem küçük düğmesi üstte köşeler vs bence çok güzel Önerim= iPhone 5s. 550tl bulunabiliyor daha da pazarlık yapılabilir
Muhammet Emir 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 839 Dahası Reaksiyon skoru 294 İsim Muhammet Emir İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto 18 Ağustos 2022 #3 yasinsuer yazmış: Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor. Devamı için tıklayın... nokia 3310 un yenilerinden alabilirsiniz
yasinsuer yazmış: Beyler ucuz yollu kullanımı sade bir telefon arıyorum. Metal olursa daha iyi plastiklerin rakamları siliniyor. Devamı için tıklayın... nokia 3310 un yenilerinden alabilirsiniz