Neler Yeni

Babam karnemden 20 puan kırıyor

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu arada mantığı doğru. Notlar şişirme.
Mattan 29 aldım hoca ilk sözlüyü 55 (kendim aldım, performans ödevimden) diğerini 80 girdi. Normalde o notu hak etmiyorum.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bu arada mantığı doğru. Notlar şişirme.
Mattan 29 aldım hoca ilk sözlüyü 55 (kendim aldım, performans ödevimden) diğerini 80 girdi. Normalde o notu hak etmiyorum.
2. sınavlara girmeyeceğim derste genelde tek kişi oluyorum 16 kişilik sınıftan derstede hoca soru sorunca her zaman cevap veriyorum.
Sözlüler 100 ödevler tam sence şişirmemi ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Usta belki puan kıramaz ama kemiklerini kırabilir.
Kanka anlamıyorum, sayısal öğrencisiyim ve en zor ders matematik ortalamam 99 falan. Devlet okulundayım ayrıca. Felsefe hocam gidiyor cevabın çelişkili diyor, dinci gidip 86 sınava 40 sözlü veriyor falan. Okuldan soğuyor insan.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Kanka anlamıyorum, sayısal öğrencisiyim ve en zor ders matematik ortalamam 99 falan. Devlet okulundayım ayrıca. Felsefe hocam gidiyor cevabın çelişkili diyor, dinci gidip 86 sınava 40 sözlü veriyor falan. Okuldan soğuyor insan.
Bana geçen sene olmuştu benzeri türkçe dersinde bir anda 50-60 puanlardan (Deneme sınavları falan) 80-90'a çıkınca sözlüme 70 vermişti yine 83 almıştım ortalamadan diğer dersler dahil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
20'den düşük alan birini bul ve de ki "Baba bu eksi not mu almış aww?!"
Kolay gelsin zor iş...

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Kolunu ısır
(denenmiştir)

Sonuçlar : 1 bağırma, 2 hasarlı kemik, Kaçmasam 5 kırık kemik.

İşe yaradımı : evet.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz babanızı hangi konuda ikna etmek istiyorsunuz ki? Bilgisayar almak için mi? Babanız bence sizin aldırmak istediğiniz şeyi almamak için ayak yapıyor

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Babama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
Neymiş efendim "Eğitim sistemi kötü,özel okul ek puan veriyor."
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Saygısızlık olmasın babamı seviyorum ama bu tavırlarından nefret ediyorum.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
İkna etmem gerek babamı çünkü ikna etmezsem karne günü ben biterim.
NASIL İKNA EDİCEM ?
Aranızda bu tarz olay yaşayan varsa söylesin içim rahatlar.
9. Sınıfım
özel okul cidden 20 puan fazladan mı veriyor?

alex jensen

80+ Silver
Babama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
Neymiş efendim "Eğitim sistemi kötü,özel okul ek puan veriyor."
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Saygısızlık olmasın babamı seviyorum ama bu tavırlarından nefret ediyorum.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
İkna etmem gerek babamı çünkü ikna etmezsem karne günü ben biterim.
NASIL İKNA EDİCEM ?
Aranızda bu tarz olay yaşayan varsa söylesin içim rahatlar.
9. Sınıfım
dsaşlldşaşdlşa ğuaahahhahah aynen dostum bakim ingilizceden 20 almışsın 20 kırdım 0 almışsın sorry for my bad england

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,233
Üyeler
163,972
Son üye
Dopenian
Top Bottom