Neler Yeni

Babam karnemden 20 puan kırıyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
knk babanın mantıgında hata var
0 puan alsan -20 mi olucak

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Pandemi döneminde niyeyse daha fazla çalışıyor kazancı azalmadı maaşlı iş değil.
O zaman babana 20 puan korarsa50 TL olurum de Başka fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka anlamıyorum, sayısal öğrencisiyim ve en zor ders matematik ortalamam 99 falan. Devlet okulundayım ayrıca. Felsefe hocam gidiyor cevabın çelişkili diyor, dinci gidip 86 sınava 40 sözlü veriyor falan. Okuldan soğuyor insan.
Ben özel okulda olmam rağmen sunandan daha az sözlü notu aldım ödevlerim tamdı derse giriyordum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Baban aklınca senin aklınla oynuyor. Niye sen babanın karşısına en yüksel notla çıkmak istiyorsun ama babana göre en yüksek not 80.sende bunun için 100 alman lazım ki notu 20 düşsün 80 olsun. Aklınca seni kandırıyor ama bana göre yanlış bir düşünce. Özel okul fazlasıyla puan veriyor zaten sözlü lere 100 100 giriyorlar. Benim arkadaşım lise 3 te not ort. 60dı lise4te özele geçti not ort. 95 oldu takdir aldı :d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Babama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
Neymiş efendim "Eğitim sistemi kötü,özel okul ek puan veriyor."
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Saygısızlık olmasın babamı seviyorum ama bu tavırlarından nefret ediyorum.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
İkna etmem gerek babamı çünkü ikna etmezsem karne günü ben biterim.
NASIL İKNA EDİCEM ?
Aranızda bu tarz olay yaşayan varsa söylesin içim rahatlar.
9. Sınıfım
Nederse desin sen her yerde karneni getir göster olmadı.
Ciddiyim yanında karne taşı.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
NASIL İKNA EDİCEM ?
9. Sınıfım
Babana de ki o zaman özel okula göndermeseydin bak bakalim yine yüksek not alinca kim digru söylüyir görürüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Banane lan de sen MEB misin baba nerden biliyosun ek 20 verdiğini? O zaman özele yollamasaydın ben napim. Bir daha da kuzenlerimin yanında beni aşağılama de :D

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
NASIL İKNA EDİCEM ?
9. Sınıfım
Bence yapacak bir şey yok yani baban öyle düşünüyorsa konuş onla fikirlerini söyle ama değişeceğini zannetmiyorum

Top Bottom