Özel okul sırf özel olduğundan puan verir sınıfta kalmak zordur.özel okul cidden 20 puan fazladan mı veriyor?
2. sınavlara girmeyeceğim derste genelde tek kişi oluyorum 16 kişilik sınıftan derstede hoca soru sorunca her zaman cevap veriyorum.
Sözlüler 100 ödevler tam sence şişirmemi ?
Babana bunu söyle istesene bir şey diyemezSen de babanın maaşının %20 sini al.
Pandemi dönemindeyiz az çalışıyordur.
Pandemi döneminde niyeyse daha fazla çalışıyor kazancı azalmadı maaşlı iş değil.Babana bunu söyle istesene bir şey diyemez
Baban ziya mıKendisi eğitim bakanı (!)
O zaman babana 20 puan korarsa50 TL olurum de Başka fikrim yokPandemi döneminde niyeyse daha fazla çalışıyor kazancı azalmadı maaşlı iş değil.
Ben özel okulda olmam rağmen sunandan daha az sözlü notu aldım ödevlerim tamdı derse giriyordumKanka anlamıyorum, sayısal öğrencisiyim ve en zor ders matematik ortalamam 99 falan. Devlet okulundayım ayrıca. Felsefe hocam gidiyor cevabın çelişkili diyor, dinci gidip 86 sınava 40 sözlü veriyor falan. Okuldan soğuyor insan.
Nederse desin sen her yerde karneni getir göster olmadı.Babama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
Neymiş efendim "Eğitim sistemi kötü,özel okul ek puan veriyor."
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Saygısızlık olmasın babamı seviyorum ama bu tavırlarından nefret ediyorum.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
İkna etmem gerek babamı çünkü ikna etmezsem karne günü ben biterim.
NASIL İKNA EDİCEM ?
Aranızda bu tarz olay yaşayan varsa söylesin içim rahatlar.
9. Sınıfım
Doğru demiş.Eğitim sistemi kötü,özel okul ek puan veriyor.
Babana de ki o zaman özel okula göndermeseydin bak bakalim yine yüksek not alinca kim digru söylüyir görürüzBabama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
Allahım sen bana sabır ver bunu söylerken kendinde gurur duyar gibi üstten üstten bakıyor bana.
Özel okulun ek puan verdiğini bilmeyen yok ama ben gerçekten o puanları hak ediyorum.
Karnem 84.6 puan babama dedim ve bana dediki "O zaman benim gözümde puanın 84 değil 64 puan ders notlarındanda kırıyorum tarih dersin 87 ise benim için 67"
Babam eve kuzeni gelen küçük şımarık gibi cıvıtıyor kuzenlerim gelince bizim oğlan tembel sabahtan akşama kadar bilgisayar başında.
Kendi çapımızda konuşuyoruz bana güveniyor yaparsın oğlum yüksek puan alırsın oğlum vs. kuzenler geliyor (Amcam,yengem dahil aşırı gıcık insanlar ama amcam adamdır.)
NASIL İKNA EDİCEM ?
9. Sınıfım
20den fazla verdikleride oluyorözel okul cidden 20 puan fazladan mı veriyor?
Bence yapacak bir şey yok yani baban öyle düşünüyorsa konuş onla fikirlerini söyle ama değişeceğini zannetmiyorumBabama ne desem ikna edemedim kendi çapında 20 puan kıracakmış.
NASIL İKNA EDİCEM ?
9. Sınıfım