Neler Yeni

Yardım Babam Kulaklık Almama İzin Vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kulaklık almak istiyorum şimdiki kullandığım kulaklık bildiğiniz sanki bebekler için yapılmış pedleri ve kulağımı çok ağrıtıyor sol tarafından ses gelmiyor ayrıca. Babama kendi paramla yeni kulaklık almak istediğimde (210 TL) izin vermiyor benden habersiz alırsanda kırarım vs. diyor nasıl ikna edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
son çağre habersiz al 210 tl yimi kırıcak boşuna ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
1
diyor nasıl ikna edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
Küçükken bende çok yaşardım. Genelde babalar bunları boş şeyler olarak görür. Otur güzelce anlat. Anlar illaki o da. Almak istememesinin para ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
İkna etmek için kulaklığı bir süre denemesini isteyin sol taraftan ses gelmediğini ve ağrı yaptığını fark ederse kararı değişebilir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Snairim parası fazla geliyor fakat daha ucuza kulaklıkların pek iyi olmadığını söylüyorum inanmıyor ayrıca kendiside herşeye para harcıyor yakın zamanda PC toplamıştım onu da zar zor aldı zaten :(

Kırar hocam eminim sinirili çünkü.
düşününce aslında gerçekten olabilir, harçlık alıyorsan bi biriktirmeyi dene bari baya para olduğunda anlat babana mesela 100 tl topladın oda sana 110 verir alırsın mesela

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Snairim parası fazla geliyor fakat daha ucuza kulaklıkların pek iyi olmadığını söylüyorum inanmıyor ayrıca kendiside herşeye para harcıyor yakın zamanda PC toplamıştım onu da zar zor aldı zaten :(

Kırar hocam eminim sinirili çünkü.
hocam durum böyleyse 120-130 liraya rampage kulakiçi kulaklık vardı onu göster onu alırsa idareten sonradan tekrar deneyebilirsin şansını.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Ben 8 senelik laptop kullanıyordum YouTube da video tam ekrana alması bile yaklaşık 10 saniye sürüyordu.
Durumu anlatmanız cidden zor.
Tek yapabileceğiniz şey kulaklığı babanıza denetin video vb yoluyla

Top Bottom