Neler Yeni

Yardım Babam Kulaklık Almama İzin Vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kulaklık almak istiyorum şimdiki kullandığım kulaklık bildiğiniz sanki bebekler için yapılmış pedleri ve kulağımı çok ağrıtıyor sol tarafından ses gelmiyor ayrıca. Babama kendi paramla yeni kulaklık almak istediğimde (210 TL) izin vermiyor benden habersiz alırsanda kırarım vs. diyor nasıl ikna edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
bende bayadır yaşıyorum 13 yıllık pc kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır söylüyorum galiba pc alıcak benimde kulaklık yok mouse eski geçen mouse halamda unuttum . kendisi soruyo mouse neden yok böyle zor oluyor diyor bence babana biraz kulaklığını denet zorluklarını anlasın geçen babam cs.1.6 oynayacaktı arkadaşlarıyla mouse olmayınca oynayamadı :D
Zor hocam inşallah alırsınız sizde

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
Snairim parası fazla geliyor fakat daha ucuza kulaklıkların pek iyi olmadığını söylüyorum inanmıyor ayrıca kendiside herşeye para harcıyor yakın zamanda PC toplamıştım onu da zar zor aldı zaten :(

Kırar hocam eminim sinirili çünkü.
daha yeni pc toplattıysanız normal adam haklı olarak kızar o kadar pc toplamak için size binlerce tl vermiş biraz bekleyin sonra alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi paramla alacağım yeterince param var hocam

Kendi paramla alacağım zaten hocam
pardon kendi paranızla alıcaksa adam saçmalıyor bence gizlice o yokken teknosadan falan al sakla adam işe gidince kullan eve gelince sakla internetten alırsan anlayabilir kulaklık aldığını
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bayadır yaşıyorum 13 yıllık pc kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır söylüyorum galiba pc alıcak benimde kulaklık yok mouse eski geçen mouse halamda unuttum . kendisi soruyo mouse neden yok böyle zor oluyor diyor bence babana biraz kulaklığını denet zorluklarını anlasın geçen babam cs.1.6 oynayacaktı arkadaşlarıyla mouse olmayınca oynayamadı :D
hocam bende yaşadığımdan biliyorum daha yeni kurtuldum çok fena bişe inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz sizde

Top Bottom