Heroia
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 375
- İsim
- Yusuf Eroğlu
Şuan 19 yaşındayım ve liseyi bitirdim. Çocukluğumdan belli kendi dükkanlarımızda sabah akşam demeden çalışıyorum. Ama babam hiçbir zaman hak ettiğim parayı ve isteklerimi karşılamıyor. Ben bu duruma senelerdir sinirleniyorum. Benden önce başkalarının ihtiyaçlarını daha çok önemsiyor. Örneğin bana çok nadir para ve harçlık verir ama tanımadığı birisi yolda kalsa neredeyse tüm malvarlığını verir. Şuan yaşım gereği ihtiyaçlarım arttı ama babam hâlâ görmezden geliyor. Son olarakta 31 mart seçimlerinde bir ilçenin belediye başkanı adayı oldu. Ve ben bu süreçte inanılmaz yıprandım dükkanlar boş kaldığı için tüm işlerle ben ilgilendim. Parti karargahından çıkmadım hatta son 1.5 aydır günde en fazla 3-4 saat uyudum. Sabah 8 de işe gidip iftara kadar aralıksız çalıştım. Ve babam belediye başkanı oldu. Bu süreçten sonra dükkanlar tamamen bana kaldı. İnanılmaz zorlanıyorum hatta seçimi kazandıktan sonra 1 yıldır kırık olarak kullandığım telefonu mu değiştirmesini istedim ama bunu bile kabul etmedi. İş yerine giren çıkan para çok istesem çalarım ama ben bir kuruş izinsiz almıyorum ama artık dayanamıyorum. Biraz uzun oldu okuyanlar fikirlerini sunarsa sevinirim. Sizce ne yapmalıyım?