Neler Yeni

Babam neden böyle dostlar psikolojim bozulmak üzere.

Beren

80+ Gold
twitter da babası linç yesin. bütün Türkiye ailesini konuşsun. Arkadaşları garip tepkiler versin. Senin vereceğin tavsiye bu mu ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamı KATİL İLAN EDECEKSENİZ NERDEYSE !!!!!
Arkadaşları neden garip tepki versin ayrıca annesine vurmasından bahsediyoruz şiddet var yani ve her baba iyi değildir gereken yapılmalıdır .

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
5 gün sonra 16 yaşıma basıyorum ve bugüne kadar annem ve babam hep kavga ederdi. Annem elinden gelenin de fazlasını yapan, salçasını,sirkesini,ekmeğini kendi yapan ve babama çok yük olmak istemeyen çok iyi kalpli birisidir. Babam ise aylık 10K maaş alıyor ve biz para istediğimizde bela okuyarak, "az yiyin oruç tutun" gibi iğrenç şeyler söyleyerek kendisinden utanmamı sağlayan bir adam. Babam yaptığı,dediği hiçbir şeyi kabul etmeyen kendince mükemmel biri. Yani dediklerini buraya yazsam aklınız durur dostlar. Her gece kafamı yastığa koyup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Derse oturunca bile "acaba ben babama kötü bir şey mi yapıyorum ? Ben kötü bir evlat mıyım?" Diye düşünüyorum. Çevremde herkes beni saygılı efendi bilir ama babama ne yapsam yaranamadım. Bu arada babamın mesleği jandarma. Bir seferine anneme vurmuştu ve ben de bölüğü aradım. Aramamla tokat yemem bir oldu. Sonuç olarak bence nafaka vermekten korkuyor. Emekli olmasına 3 sene kaldı ve sürekli "az kaldı" diyor. Bu durumda benim yapabileceğim en mantıklı şey nedir ? Lütfen yardım edin dostlar.
Baban jandarmaymış. Birincisi şunu söyleyeyim. Askerlerin kafa gidik oluyor. Şöyle düşün 12 kişilik bir ekip kuruluyor ve 2 kişisi hayatta kalan 10 kişi şehit olmuş. O kalan 2 kişi var ya psikoleji olarak kafayı adeta kırıyorlar kolay degil. Baban bu tarz şeyler yaşadı mı? Bunları yaşadıysa şu psikolejiye girmiş olabilir. Biz orada can veriyoruz bunlar evde sefa sürüyor falan. Bunlar için mi ugraşıyoruz falan yapabilir. Ayriyetten zaten asker olanlar kötü bir şey yaşamasa veya yaşasa bile takmıyorlar doguştan gelen bir yırtıcılık var. Baban öyle de bir psikolojiye sahipte olabilir. Benden sana tavsiye eger çok sorun yaşıyorsanız kendini kurtarmaya ve ailenin kalanına da sahip çıkmaya bak. Kendini kurtarma derken para para para. Bu hayatta paran yoksa hiç birşeysin. Yani okuyup saglam gelirli bir meslek sahibi ol. Baktın baban hala artistlik yapıyor Ayrı eve çıkarsın ve yanına aile bireylerini de alırsın.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Ahmet
5 gün sonra 16 yaşıma basıyorum ve bugüne kadar annem ve babam hep kavga ederdi. Annem elinden gelenin de fazlasını yapan, salçasını,sirkesini,ekmeğini kendi yapan ve babama çok yük olmak istemeyen çok iyi kalpli birisidir. Babam ise aylık 10K maaş alıyor ve biz para istediğimizde bela okuyarak, "az yiyin oruç tutun" gibi iğrenç şeyler söyleyerek kendisinden utanmamı sağlayan bir adam. Babam yaptığı,dediği hiçbir şeyi kabul etmeyen kendince mükemmel biri. Yani dediklerini buraya yazsam aklınız durur dostlar. Her gece kafamı yastığa koyup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Derse oturunca bile "acaba ben babama kötü bir şey mi yapıyorum ? Ben kötü bir evlat mıyım?" Diye düşünüyorum. Çevremde herkes beni saygılı efendi bilir ama babama ne yapsam yaranamadım. Bu arada babamın mesleği jandarma. Bir seferine anneme vurmuştu ve ben de bölüğü aradım. Aramamla tokat yemem bir oldu. Sonuç olarak bence nafaka vermekten korkuyor. Emekli olmasına 3 sene kaldı ve sürekli "az kaldı" diyor. Bu durumda benim yapabileceğim en mantıklı şey nedir ? Lütfen yardım edin dostlar.
Hocam aynı durumları yaşadım gerçekten aynı benim babam da jandarma emekli olunca melek oldu ciddiyim okuduklarında kendimi gördüm :(

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşları neden garip tepki versin ayrıca annesine vurmasından bahsediyoruz şiddet var yani ve her baba iyi değildir gereken yapılmalıdır .
Sayısı tartışılmaz tabii ki ama. Adam bi kere demiş ..... bi kere..... Siz hepiniz yoga yapan sakin insanlar mısınız. Hiç mi kızıp birine vurmadınız. Adam asker ASKER!!!! 10 K alıyorsa muhtemel subay. Çocukluğundan beri asker. Yani düzen takıntılı. emir takıntılı.....Anlıyonuz mu???? Çocuğa destek olun gaz vermeyin.

Hocam aynı durumları yaşadım gerçekten aynı benim babam da jandarma emekli olunca melek oldu ciddiyim okuduklarında kendimi gördüm :(
Ha işte bende bunu anlatmaya çalışıyorm... Helal kardeş.

Beren

80+ Gold
Sayısı tartışılmaz tabii ki ama. Adam bi kere demiş ..... bi kere..... Siz hepiniz yoga yapan sakin insanlar mısınız. Hiç mi kızıp birine vurmadınız. Adam asker ASKER!!!! 10 K alıyorsa muhtemel subay. Çocukluğundan beri asker. Yani düzen takıntılı. emir takıntılı.....Anlıyonuz mu???? Çocuğa destek olun gaz vermeyin.

Ha işte bende bunu anlatmaya çalışıyorm... Helal kardeş.
Vurmanın bir keresi olur mu hafife alınacak bir şey mi ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ahenk'

80+ Silver
Bir tokat için polis , özellikle bölük aranmaz. Tamam kesinlikle olmamalı ama bu aile içi bir durum. Sürekli şiddet uygulamaya kalksa hakaretler küfürler etse eyvallah ama bir tokat için aranmaz. Daha sonra babanın sana ne yapacağını düşün , annene ne yapacağını düşün. Günümüzde kadınları öldürenler bile ceza almıyor...
Kanka babam sürekli küfür,hakaret eder. Anneme bugüne kadar 5-6 kez vurduğunu gördüm ama annemin dediğine göre eskiden hep dövermiş :(

Emekli olmasına 3-4 sene var minimum. Ne yapmam lazım kanka ? Üniyi yurtdışında okuyacağım ve malum para... Parasını yemekten başka çare kalmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,658
Üyeler
160,419
Son üye
TouncNow
Top Bottom