Babam neden böyle dostlar psikolojim bozulmak üzere.

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
5 gün sonra 16 yaşıma basıyorum ve bugüne kadar annem ve babam hep kavga ederdi. Annem elinden gelenin de fazlasını yapan, salçasını,sirkesini,ekmeğini kendi yapan ve babama çok yük olmak istemeyen çok iyi kalpli birisidir. Babam ise aylık 10K maaş alıyor ve biz para istediğimizde bela okuyarak, "az yiyin oruç tutun" gibi iğrenç şeyler söyleyerek kendisinden utanmamı sağlayan bir adam. Babam yaptığı,dediği hiçbir şeyi kabul etmeyen kendince mükemmel biri. Yani dediklerini buraya yazsam aklınız durur dostlar. Her gece kafamı yastığa koyup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Derse oturunca bile "acaba ben babama kötü bir şey mi yapıyorum ? Ben kötü bir evlat mıyım?" Diye düşünüyorum. Çevremde herkes beni saygılı efendi bilir ama babama ne yapsam yaranamadım. Bu arada babamın mesleği jandarma. Bir seferine anneme vurmuştu ve ben de bölüğü aradım. Aramamla tokat yemem bir oldu. Sonuç olarak bence nafaka vermekten korkuyor. Emekli olmasına 3 sene kaldı ve sürekli "az kaldı" diyor. Bu durumda benim yapabileceğim en mantıklı şey nedir ? Lütfen yardım edin dostlar.

5 gün sonra 16 yaşıma basıyorum ve bugüne kadar annem ve babam hep kavga ederdi. Annem elinden gelenin de fazlasını yapan, salçasını,sirkesini,ekmeğini kendi yapan ve babama çok yük olmak istemeyen çok iyi kalpli birisidir. Babam ise aylık 10K maaş alıyor ve biz para istediğimizde bela okuyarak, "az yiyin oruç tutun" gibi iğrenç şeyler söyleyerek kendisinden utanmamı sağlayan bir adam. Babam yaptığı,dediği hiçbir şeyi kabul etmeyen kendince mükemmel biri. Yani dediklerini buraya yazsam aklınız durur dostlar. Her gece kafamı yastığa koyup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Derse oturunca bile "acaba ben babama kötü bir şey mi yapıyorum ? Ben kötü bir evlat mıyım?" Diye düşünüyorum. Çevremde herkes beni saygılı efendi bilir ama babama ne yapsam yaranamadım. Bu arada babamın mesleği jandarma. Bir seferine anneme vurmuştu ve ben de bölüğü aradım. Aramamla tokat yemem bir oldu. Sonuç olarak bence nafaka vermekten korkuyor. Emekli olmasına 3 sene kaldı ve sürekli "az kaldı" diyor. Bu durumda benim yapabileceğim en mantıklı şey nedir ? Lütfen yardım edin dostlar.
Ne desem boş. Sadece kafa tutma... Ayrıca bölüğü araman bir hata. Aile içi bir durum bu.

dostum baban yokken kadın şiddet telini ara her türlü halledersin baban diye demiyorum ama harbi pislik herifmiş

Babanın "az yiyn, oruç tutun" demesi üzerine geceleri hıçkıra hıçkıra ağladığınımı söylüyorsun?

biz şuan sanane desek boş seni anlamamız imkansız ama tek söyliyeceğim şey babana karşı anlık sinirle bi hata yapma anneni ve varsa kardeşlerini düşün onların tek kurtarıcısının sen olacağını düşün ilerde

Askeriyede çalışanlar genelde böyle;

üstlerine karşı gelemeyen, altlarınında hiç bir şey itiraz edemediği bi düzen var orada. Evin komutanı olduğunu sanması çok doğal. emekli olduktan sonra sivil hayata dönünce düzelicek.

Üniforması olmayınca insanların saygısının üniformaya olduğunu, kişiliğini geliştirmemesinin sonuçlarını anlıcak. Sabret 5 sene sonra daha sakin biadam olucak.

Ne desem boş. Sadece kafa tutma... Ayrıca bölüğü araman bir hata. Aile içi bir durum bu.
Aile içi durum ne dostum?
Çocuk anneme tokat attı diyor. Kadına şiddet bu özellikle anneye bide. Ben olsam polisi arardım direk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum erkekmisin kızmı bilmiyorum ama,
Anneni ve kardeşini her daim koru.
Allah sana sabır versin gerçekten zor bi durum.

Hayatta her şey para değildir
ailem zengin değil ama en azından rahatım (Allah'a Şükür)
Ama genede ailem zengin olmadığı için :(
---------------------------------
Bence dinleneceği ve gerçekleri farkedeceği bişi yapabilirsiniz
Beraber tatile çıkmak gibi
az da olsa yeterlidir
ve candan bir sohbet yeterlidir
babanızda yumuşar hemde

Çocuk anneme tokat attı diyor. Kadına şiddet bu özellikle anneye bide. Ben olsam polisi arardım direk.

Kadın diyelim ki gitti polise. Adam uzaklaştırma aldı evden. Kadın nasıl geçinicek. Adam diyorki annem evde herşeyi yapıyor!!!!

Demekki teyzemiz ev hanımı...köylü kızı... ellerinden öperiz.

Eski insanlar eşleriyle her problemi herkese taşımazlar ve unuturlar. yuva yıkmak kolay değildir.

Tamam babası haklı değil ama. Meslek deformasyonu bu DÜZELİCEK...umutsuzluğa gerek yok.

Bir tokat için polis , özellikle bölük aranmaz. Tamam kesinlikle olmamalı ama bu aile içi bir durum. Sürekli şiddet uygulamaya kalksa hakaretler küfürler etse eyvallah ama bir tokat için aranmaz. Daha sonra babanın sana ne yapacağını düşün , annene ne yapacağını düşün. Günümüzde kadınları öldürenler bile ceza almıyor...

Kadın diyelim ki gitti polise. Adam uzaklaştırma aldı evden. Kadın nasıl geçinicek. Adam diyorki annem evde herşeyi yapıyor!!!!

Demekki teyzemiz ev hanımı...köylü kızı... ellerinden öperiz.

Eski insanlar eşleriyle her problemi herkese taşımazlar ve unuturlar. yuva yıkmak kolay değildir.

Tamam babası haklı değil ama. Meslek deformasyonu bu DÜZELİCEK...umutsuzluğa gerek yok.
Hocam Türkiye denen ülkede yaşıyoruz.
Yani adalet aramayacaksın bu ülkede.
Kadın cinayetleri tecavüzleri ne yazıkki çok görüyoruz değilmi. Peki sonuç ne oluyor? Serbest bırakıldı.
Ben annesine babası bi anlık sinirle zarar verir diye diyorum. Bilemeyiz kimin nasıl biri olduğunu.

Bir tokat için polis , özellikle bölük aranmaz. Tamam kesinlikle olmamalı ama bu aile içi bir durum. Sürekli şiddet uygulamaya kalksa hakaretler küfürler etse eyvallah ama bir tokat için aranmaz. Daha sonra babanın sana ne yapacağını düşün , annene ne yapacağını düşün. Günümüzde kadınları öldürenler bile ceza almıyor...
İşte bende bunun için önceden önlem alınması taraftarıyım.

Annene vurur iken videoya al Twitter'a koy gereken yapılır zaten bu ülkede adalet Twitter'dan sağlanıyor .
twitter da babası linç yesin. bütün Türkiye ailesini konuşsun. Arkadaşları garip tepkiler versin. Senin vereceğin tavsiye bu mu ???

Adamı KATİL İLAN EDECEKSENİZ NERDEYSE !!!!!

Geri