ahenk'
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,586
5 gün sonra 16 yaşıma basıyorum ve bugüne kadar annem ve babam hep kavga ederdi. Annem elinden gelenin de fazlasını yapan, salçasını,sirkesini,ekmeğini kendi yapan ve babama çok yük olmak istemeyen çok iyi kalpli birisidir. Babam ise aylık 10K maaş alıyor ve biz para istediğimizde bela okuyarak, "az yiyin oruç tutun" gibi iğrenç şeyler söyleyerek kendisinden utanmamı sağlayan bir adam. Babam yaptığı,dediği hiçbir şeyi kabul etmeyen kendince mükemmel biri. Yani dediklerini buraya yazsam aklınız durur dostlar. Her gece kafamı yastığa koyup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Derse oturunca bile "acaba ben babama kötü bir şey mi yapıyorum ? Ben kötü bir evlat mıyım?" Diye düşünüyorum. Çevremde herkes beni saygılı efendi bilir ama babama ne yapsam yaranamadım. Bu arada babamın mesleği jandarma. Bir seferine anneme vurmuştu ve ben de bölüğü aradım. Aramamla tokat yemem bir oldu. Sonuç olarak bence nafaka vermekten korkuyor. Emekli olmasına 3 sene kaldı ve sürekli "az kaldı" diyor. Bu durumda benim yapabileceğim en mantıklı şey nedir ? Lütfen yardım edin dostlar.