Neler Yeni

Babam normal mi? ?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Allah korusun babanı bir gün tekrar göremezsen o zaman anlarsın sana karşı gösterdiği bu güzel ilgiyi. Yani okuyup da anladığıma göre baban sana değer veren birisi gibi duruyor ve senle böyle şeyler konuşurken iyiliğini düşünüyor. Bence sen de bu duruma biraz pozitif bakıp babana karşı bakış açını değiştirmelisin. Instagram gibi yerlere seni koymasindan rahatsız oluyorsan babana bunu dile getirebilirsin. Şu an bana yapsaydı ben de belki biraz rahatsız olabilirdim ancak şimdi küçükken benimle çektiği fotoğraflara bakınca iyi ki çekmiş diyorum.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Ad
çok abartıyom galiba neyse artık, belki bu kadar içime kapanık olmamalıyım

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Öncelikle çok fazla fotoğrafımı çekiyor, fotoğraf çekiliyoruz. Tamam çeksin güzel ama bir de internete arkaya şarkı koyarak yayınlıyor. Bunun dışında sürekli ''bir yere girerken selam ver, sağ ayakla gir tuvalete sol ayakla gir'' vb dediği oluyor ve namaz falan kılmadığı için yapmacık buluyorum. Mesela film izliyoruz ''bak, baba çocuğunu satmadı'' diyor ''sen de beni satmazsın di mi?'' ortada satılacak bir olay bile yok yani. Kolunu boynuma atıyor, sarılıyor, sen de kolunu bana at diyor ama sürekli diyor bunları. Yok şunu yap, bunu yap, yoruldum artık.
benimkiside bir acayip evden ayrıldığım zaman sanırım hiç bir derdim kalmayacak

Top Bottom