Neler Yeni

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Onu demek istemedim sadece vatana giydirin sadece bunu istiyorum
hocam bir konu attık vatan giydirilmiş ama vatan pişmanlıktır ben bunu gördüm ve malının arkasında değiller bunu babanıza söyleyin hiçbir şekilde bozuk ürün iadesi almıyorlar veya garati kapsamında tamir yapmıyorlar direk sizden tamir bedelini istiyorlar ve aşırı pahalılar ben bir kere tablet aldım şarj soketi bozuktu kullanıcı hatası dediler

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
adam fazla para vermeye razı belkide. piyasadaki başka sistemleri göster bide vatandaki eş değer sistemleri göster fiyat farkını görsün karar onun

hocam bir konu attık vatan giydirilmiş ama vatan pişmanlıktır ben bunu gördüm ve malının arkasında değiller bunu babanıza söyleyin hiçbir şekilde bozuk ürün iadesi almıyorlar veya garati kapsamında tamir yapmıyorlar direk sizden tamir bedelini istiyorlar ve aşırı pahalılar ben bir kere tablet aldım şarj soketi bozuktu kullanıcı hatası dediler
doğru bilgisayar'ı açıyodum ekrana görüntü gelmiyor diye vatan'a gittik format atıp yolladılar (sürekli)

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Babamı nasıl ikna edebilirim
aga B bende hep almak isterdim ama o kadar zengin değilim vatandan alcak kadar :( bence dünyanın sonu değil bütçe yüksekse vatandan al ama düşükse ikna etmek şart

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Kesinlikle Değerli vaktinizi ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim ama mecburen kazık yiyeceğim babam ikna olmuyor
Sana üzüldüm ama yapacak bir şey yok son çare bu mesajları göster belki ikna olur.

Galatasaray8

80+ Bronze
Kesinlikle Değerli vaktinizi ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim ama mecburen kazık yiyeceğim babam ikna olmuyor
Babana buradaki mesajları göster.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babana internetteki daha iyi sistemleri göster vatanın kazık olduğunu anlasın yoksa paraya yazık olacak.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
doğru bilgisayar'ı açıyodum ekrana görüntü gelmiyor diye vatan'a gittik format atıp yolladılar (sürekli)
bendede 3kere servise gönderdik çok yavaş şarj alıyor diye lehimleyip geri gönderdiler üstelik lehim için 2016da 100tl aldılar

Top Bottom