Neler Yeni

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

HakanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
HakanB
Dostlar yanlış anlamayın ama çok boş yapmışsınız

Drama ?
Tamam o zaman. Sen de babana söyle senin için 30 bin lira kredi çeksin. Zaten çekmek zorunda. Sonra geri kalanını umursama al bilgisayarı oyna oyununu. Hatta oyunu da babanın karttan çektir. Güncel oyun olsun ama. 2000 de oradan. Zaten baban da memnun durumdan. Öder işi ne, değil mi? Çalışmak zaten zor da gelir şimdi sana. 3 ay oyun mu yoksa 3 ay çalışmak mı ? Tabi oynamak daha cazip.

Dönen olay tam olarak bu. Duyar kasma ? Aşırı tepki ?
Bunu söylemek istemiyorum ama 18 de ev ekonomisi olarak ne kadar alakalısın. Bankaların faiz oranını hiç merak etmemişsindir.
Yav boş bir insan hocam bana küçük emrah deyip duruyor annesidir zaten küçük emrah orası öyle bana aklı sıra laf söylemeye çalışacak eni sonu durdu zaten yaşı maximum 5-6 falan o yaştaysa bile şaşırmak lazım.özellikle 3 ay oyun 3 ay iş konusunda çok haklısınız ben babamın parası boşa gitmesin diye hiçbir şey istemiyorum bu arkadaş daha geliyor babasını maddi kaynak olarak kullanıyor yahu 21 yaşındaki babasını gerçekten sevdiğini düşünmüyorum hatta kim bilir babası o krediyi çekmeseydi ne yapardı babasına 😖

s31ndler

80+
Yav boş bir insan hocam bana küçük emrah deyip duruyor annesidir zaten küçük emrah orası öyle bana aklı sıra laf söylemeye çalışacak eni sonu durdu zaten yaşı maximum 5-6 falan o yaştaysa bile şaşırmak lazım.özellikle 3 ay oyun 3 ay iş konusunda çok haklısınız ben babamın parası boşa gitmesin diye hiçbir şey istemiyorum bu arkadaş daha geliyor babasını maddi kaynak olarak kullanıyor yahu 21 yaşındaki babasını gerçekten sevdiğini düşünmüyorum hatta kim bilir babası o krediyi çekmeseydi ne yapardı babasına 😖
Sen benim babama karşı olan sevgimi sorgulayamazsın, bilemezsin :mad:. Temmuz ayında emekli maaşına zam gelmese zaten babamdan böyle bir talepte bulunmazdım, 10-12 taksitli kredi çekip güzel bir laptop almak istiyorum ve bu herkesin zoruna gidiyor. Ortada bir kıskançlık, bir çekememezlik durumu var.

s31ndler

80+
Dostlar @Hearter4896 adlı arkadaş konudan uzaklaştırılmıştır konu sahibine hala laptop önerisinde bulunmak isteyen arkadaşlar varsa öneri verebilirler.
Hocam, aradığım laptopu buldum. i7 12700 işlemcili, rtx4060 ekran kartlı ACER NİTRO5 almaya karar verdik.

Son düzenleme:

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Kral yanlis anlama ama bir laptop için adama kredi cektirmen bence yanlış. Yaz tatilinde boş durmaktansa bir işe girip çok daha iyi bir laptop alabilirsin. Her şeyi anne babadan beklememek lazım bence
Dostum söylediğin doğru ama başkalarının hayatlarına müdahale etmemeliyiz bosver, labtop onerisi istiyor adam hayat dersi değil.

s31ndler

80+
Dostum söylediğin doğru ama başkalarının hayatlarına müdahale etmemeliyiz bosver, labtop onerisi istiyor adam hayat dersi değil.
Desteğiniz beni mutlu etti, teşekkür ederim. Hocam herkes üzerime geldi bir laptop istediğim için. Ekonomik olarak zor durumdayız ve benim iyi bir laptop alabileceğim ihtimali insanları kıskandırmış olabilir, bana karşı bu tepkileri vermiş olabilirler. Tamam, eleştirini yap ama neden hakaret ediyorsun bana değil mi? Çok sağ olun hocam, sağlıcakla kalın.

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet Kıvrak
Desteğiniz beni mutlu etti, teşekkür ederim. Hocam herkes üzerime geldi bir laptop istediğim için. Ekonomik olarak zor durumdayız ve benim iyi bir laptop alabileceğim ihtimali insanları kıskandırmış olabilir, bana karşı bu tepkileri vermiş olabilirler. Tamam, eleştirini yap ama neden hakaret ediyorsun bana değil mi? Çok sağ olun hocam, sağlıcakla kalın.
Hakaret etmedim kral

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
ozan başaran
hayatımda gördüğüm en troll adam jasdkajkdjaskd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri