Neler Yeni

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

s31ndler

80+
yapma kredi çekmeye asla değmez üzmemeye çalış babanı alabildiğin en uzuz en iyisini almaya çalış
Hocam gerçekten fiyat-performans bir laptop alıp uzun süreler kullanmak istiyorum ki uzun bir süre laptop ihtiyacı olmasın ve tekrardan masrafa girmeyelim. Olaya böyle yaklaşıyorum, b9yle bakıyorum. Ucuz ürün alacak kadar zengin değiliz hocam.

Bu adamla konu açıldığından beri bizim sokakta'ki 60'lık teyzeler gibi iki saattir adama nasihyat veriyorsun nasihyatın da bir sınırı vardır güzel kardeşim sen önce kudurmamayı öğren millet alıyo sen alamıyon diye küçük emrahlık yapmayı bırak burda kınanacak'ta sensin rezil olan da sensin.
Sen de işine bak be kardeş bence asıl kuduran sensin bana peş peşe yorum yazdığına göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamla konu açıldığından beri bizim sokakta'ki 60'lık teyzeler gibi iki saattir adama nasihyat veriyorsun nasihyatın da bir sınırı vardır güzel kardeşim sen önce kudurmamayı öğren millet alıyo sen alamıyon diye küçük emrahlık yapmayı bırak burda kınanacak'ta sensin rezil olan da sensin.

Ne komik adamsın valla ben konuyu okudukça krize giriyorum konu sahibi de bil hassa eğleniyordur
*Nasihat nasihyat değil önce Türkçe'yi öğren.

Zexius

80+ Bronze
Sen de işine bak be kardeş bence asıl kuduran sensin bana peş peşe yorum yazdığına göre.
Sen büyün'de arkadaşlarınla oyun mu yapacaksın? sen önce bi ahlak dersi öğren milletin özel hayatına dil uzatma millet senin özel hayatına laf uzatınca "Tamam özür dilerim hocam lakin benimle de dalga geçme hakkını kim verdi size?" Demeyi biliyorsun ama seninle daha çok alay ederler bu hayatta küçük emrah :D

Zexius

80+ Bronze

*Nasihat nasihyat değil önce Türkçe'yi öğren.
Burası technopat değil boş yapma isterse adam 40 yaşına kadar babasının parasını yer sanamı kaldı terbiyesiz herif millete utanmaz dersiniz gider ama en büyük ahlaksızlıkları siz yaparsınız ben anlamıyorum arkadaşım ya adamın kendi ailesi bak öz babası arkadaşı değil bi laptop alacak burda car car yok çalış bilmem ne sen kimsin arkadaşım? SEN HANGİ VASIFLA BURDA YOK BU ADAMA UTANMAZ DİYORSUN SEN KİMSİN?

Valla bende sizin kudurmanızı görünce krize giriyorum ne yalan söyliyimö
Babanızdan isteyipte alamadığınız şeyleri başkası alınca kudurmayın lütfen hocam :D

Sen büyün'de arkadaşlarınla oyun mu yapacaksın? sen önce bi ahlak dersi öğren milletin özel hayatına dil uzatma millet senin özel hayatına laf uzatınca "Tamam özür dilerim hocam lakin benimle de dalga geçme hakkını kim verdi size?" Demeyi biliyorsun ama seninle daha çok alay ederler bu hayatta küçük emrah :D
Ulan bir insan annesine küfür edilmesinden neden zevk alır anlamış değilim 🤔

oolobily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kıvanç Güner
İş versinler çalışalım diye bir dünya yok kardeşim. Ne kadar ekmek o kadar köfte alırsın. Z kuşağı olunca altın kaplamalı deriye sahip olmuyorsun sende bizim gibi insansın. Okuduğun bölüme veya ilgi alanına göre iş arayacaksın. Bulamadın mı bulabildiğin işte kendini geliştirip şartlarını iyileştireceksin. Ben İnşaat mühendisi oldum 2 sene çalıştım. Baktım ülkede inşaat sektöründe olursan ekmeğe E suya Bü diyen konuşmayı bile beceremeyen kodamanlarla haşır neriş oluyorum işi bırakıp ilgi alanım olan yazılım sektörüne geçtim. Kenarda bekleyip zor şartlarda iş olmasın kazancı çok iyi olsun gibi bir kafayla başlamadım. Bu kafayla başlayıp donanıma sahip değilsende zaten vasıfsız kategorisinden yukarı geçemezsin. Bu ülkede bir şekilde rahat yaşamak istiyorsan ya kendi işletmeni kuracaksın ki kredi ile laptop bakıyorsan bu şansın yoktur. Ya iyi bir donanımla kendine tecrübe ve değer katacaksın ki bu konuda da 21 yaşında şimdiden çalışmak zor geliyorsa bu donanıma sahip değilsindir. Yada ebeden, dededen, babadan mal varlığı - hazır kurulu iş kalacak ki (buda sanırım yazdıklarınıza istinaden sizde bulunmuyor) rahat edeceksiniz. Sizin şu anki tavrınız fırsat geçmiş değerlendirmeliyim demeniz babayı baba olarak değil maddi kaynak olarak görüyor gibi algılanıyor. İlk postunuzda deseydiniz şu kadar bütçem var laptop önerin kimse size bir şey demezdi. Siz kredi çektireceğim fırsat geçti elime gibi cümleler kullanınca değil forumdaki kişiler, babanız okusa ne düşünür bi bu durumu kendi içinizde istişare edin. Kimse size mecbur bu işte çalışacaksın diyemez. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda iş arayabilir kendi ihtiyaçlarınıza göre kazanç sağlayabilirsiniz. Size son postum bu olacaktır. İyi forumlar.
arkadaş sosyopat yeni nesil değil

Zexius

80+ Bronze
Ulan bir insan annesine küfür edilmesinden neden zevk alır anlamış değilim 🤔
Adam gibi konu sahibine dersin bu kadar babanıza yük bindirmeye gerek var mı bence gereksiz dersin kişisel fikrini belirtir geçersin sen bu adama UTANMAZ diyemezsin arkadaşım ADAM İSTERSE 200 BİN LİRALIK BİLGİSAYAR ALDIRTIR SANANE?? allahım ya ne kıskanç adamlarsınız

Bana bulaşan sensin utanmaz herif diyende sensin değişik birisin valla.
Valla sen daha değişik adamsın çok boş konuşuyorsun.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Hocam gerçekten fiyat-performans bir laptop alıp uzun süreler kullanmak istiyorum ki uzun bir süre laptop ihtiyacı olmasın ve tekrardan masrafa girmeyelim. Olaya böyle yaklaşıyorum, b9yle bakıyorum. Ucuz ürün alacak kadar zengin değiliz hocam.
daha uygun fiyata fp ürün de alabilirsin ihtiyaçlarını karşılarsa iyi olacak uzun süre kullancam diye pahalı almanın manası yok misal 4060 aldın hiçbir özelleğinini kullanmıyorsun bunun bi anlamı olmaz 3050 fln da bakabilirsin durum dediğim gibiyse

Zexius

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bana bulaşan sensin utanmaz herif diyende sensin değişik birisin valla.
Neyse senin gibi küçük emraha daha yanıt vermiycem rezil herif babana da söyle sana bi laptop alsın yazık içinde kalmış ne kadar böbürlendiysen kinlendiysen adam bi laptop alacam öneri istiyorum dediğinde 1 ton mesaj yazdın konuya yazık sana bu kafayla çok yaşamazsın sen.

s31ndler

80+
daha uygun fiyata fp ürün de alabilirsin ihtiyaçlarını karşılarsa iyi olacak uzun süre kullancam diye pahalı almanın manası yok misal 4060 aldın hiçbir özelleğinini kullanmıyorsun bunun bi anlamı olmaz 3050 fln da bakabilirsin durum dediğim gibiyse
Hocam araştırmaya devam ediyorum, tavsiye için teşekkürler.

Top Bottom