- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer istediğim laptop alınmaz ise babamla tartışabilirim, diretebilirim, inatçı bir kişiliğim var. İmkansız bir şey istemiyorum ki, fatura bedeli zaten 12 bin tl, 15-20 bin tl kredi çekecek o kadar. Babama karşı sevgim ve saygım sonsuzdur ancak benim de isteklerim var ve bu isteklerim karşılanmalı, destek olunmalı ki ben de ilerde ona destek olayım.Hmmm "Birleşmiş Milletlerin raporlarında 0-18 yaş arasındaki insanlar çocuk kabul edilirler." Siz çocuk değilsiniz hocam üzerinize gelmiyoruz size sadece olanı anlatıyoruz siz babanızı sevmiyorsunuz burdan bu bariz siz babanızı SEVMİYORSUNUZ! Eğer ki laptop krediyi çekmeseydi siz ne yapacaktınız babanıza? Onu evden mi atıcaktınız sokağa ya da onu baba olarak değil de 40 yıllık düşmanınız gibi mi görecektiniz? Ben eminim ki eğer babanız o n@let krediyi çekmeseydi siz babanıza baba gibi değil 40 yıllık düşmanınız gibi davranıcaktınız. Ben adım kadar eminim ki öyle olacaktı. Siz oturup kös kös oyununuzu oynarken babanız o laptop'un parasını ödeyecek gerçekten hiç utanma kalmamış kim bilir daha neler neler yapardınız babanıza Neyse iyikide babamı dinlemeyip evlenmemişim eğer ki dinleyip evlenseydim boş boş kadındır çocuktur onun boş boş masrafları ile uğraşıcak mışım