hocam yazdıklarını okudum, hak veriyorum size. pc için kredi çekip aldırmak bana da tuhaf geldi.
ama pc oyun için değil de okul hayatında işini kolaylaştıracaksa ona da bişey diyemiyiz
bu arada malum parti kuryelere ek vergi getirdi değil mi
Bi yere kadar okey arkadaşa nasihat verdiniz falan da konudan çok sapmadınız mı ya? Öneri istemiş işte önerin geçin. Hiçkimsenin özel hayatina karismaya hakkiniz yok bi yerde.
Bi yere kadar okey arkadaşa nasihat verdiniz falan da konudan çok sapmadınız mı ya? Öneri istemiş işte önerin geçin. Hiçkimsenin özel hayatina karismaya hakkiniz yok bi yerde.
Güzel kardeşim benim öncelikle teşekkür ederim.Emekli babana kredi çektiriyorsun bunu gel Adana'da bir yerde söyle yaşatmazlar seni senin üstüne gelirler kardeşim benim bak kredi çekmek haram sen müslüman bir insansın müslüman bir insana babasına hem de emekli babasına kredi çektirip laptop aldırmak gerçekten yakışmaz utanç verici bir şey ve siz bunu söylüyorsunuz ben çalışamam bilmem ne bakın yanlış anlamayın size kızmıyorum sadece babanıza üzülüyorum Allâh yardımcısı olsun o öldüğü zaman siz çalışmak zorunda kalıcaksınız hiç mi namus şeref utanma yok be yazık kardeşim o adama adam senin kölen mi ciddi söylüyorum adam senin kölen mi? Eğer evet dersen Allâh senin aileye sabır versin diyorum. Ah ulan ah biz burada 4 yıldır emek vererek her gün 16 saat çalışıyorum çok komik bir para alıyorum her gün 16 saat çalışmama rağmen, siz de babanıza kredi çektirin emekli babanıza altını çiziyorum emekli ah ne diyim hocam eğer lafımın kıymeti yoksa peki siz bilirsiniz ilerde babanız gidince beni çok iyi anlayacaksınız ama o zaman iş işten geçmiş olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani iyiymiş hocam 60.000₺ süper gerçekten bende ilk yıl 15 sonra 25 sonra 30 şimdide 35 alıyorum eğer sonraki sene bitinceye kadar çalışırsam toplamda 2 milyon liraya yakın param birikti ha bunların hepsini almıyorum masraflardı vergiydi isteklerdi cart curt elimde 1-1.5 milyon para kaldı bu kadar fazla maaş almamın sebebi şirketin büyük bir şirket olması şimdi de arkadaşlarla ekip kurduk dijital oyun sektörüne giriş yapacağız Türkçe spikerli futbol oyunu yapmayı düşünüyoruz inşallah güzel paralar kazanırız da biraz mutlu olalım bugüne kadar mutlu olamadım bari şimdi olayım
Çok komik milletle dalga geçeceğine kendine bak 21 yaşında babana kredi çektiriyorsun bir laptop için dalga geçmeye hakkın yok dalga geçilecek durumda olan sensin utanmaz herif daha birde dalga geçiyorsun sanane bizim hangi sektörde girişim yapacağımızdan daha birde niçin utanmaz oldum bilmem ne babanı kullanıp kenara atacaksın aklın sıra, öbür dünyada kredi çektiğin için hesabını vereceksin imansız herif biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum bunuda bil Allâh sana iman ve utanma vermesi dileğiyle.Allâh beyin dağıtırken şemsiye tutmuşsun herhalde.
Sen git bana laf söyleyeceğine şu 21 yaşında babasına haram olan krediyi çektirerek laptop bak laptop aldıran adama laf söyle benim hangi sektöre girdiğim seni ilgilendirmez kendine bak öyle yorum yap.
Çok komik milletle dalga geçeceğine kendine bak 21 yaşında babana kredi çektiriyorsun bir laptop için dalga geçmeye hakkın yok dalga geçilecek durumda olan sensin utanmaz herif daha birde dalga geçiyorsun sanane bizim hangi sektörde girişim yapacağımızdan daha birde niçin utanmaz oldum bilmem ne babanı kullanıp kenara atacaksın aklın sıra, öbür dünyada kredi çektiğin için hesabını vereceksin imansız herif biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum bunuda bil Allâh sana iman ve utanma vermesi dileğiyle.Allâh beyin dağıtırken şemsiye tutmuşsun herhalde.
Bana hakaret etme hakkını kim verdi size? "utanmaz herif." diyemezsiniz bana. utanılacak bir şey yapmadım ben. Bu zamana kadar sustum ama artık yeter! Kapalı şekilde bana, "Allah beyin dağıtırken şemsiye tutmuşsun heralde" de diyemezsiniz. Lütfen doğru üslüp ile benimle konuşunuz, yaptığınız yanlış.
Bana hakaret etme hakkını kim verdi size? "utanmaz herif." diyemezsiniz bana. utanılacak bir şey yapmadım ben. Bu zamana kadar sustum ama artık yeter! Kapalı şekilde bana, "Allah beyin dağıtırken şemsiye tutmuşsun heralde" de diyemezsiniz. Lütfen doğru üslüp ile benimle konuşunuz, yaptığınız yanlış.
Tamam özür dilerim hocam lakin benimle de dalga geçme hakkını kim verdi size? Hangi sektörde girişim yapacağım sizi ilgilendirmez ve dalga geçme hakkını vermez size işte bunun için size utanmaz herif yazdım.
Tamam özür dilerim hocam lakin benimle de dalga geçme hakkını kim verdi size? Hangi sektörde girişim yapacağım sizi ilgilendirmez ve dalga geçme hakkını vermez size işte bunun için size utanmaz herif yazdım.
Birader senin hayatın veya da senin girdiğin sektör kimseyi ilgilendirmiyorsa bu adamın da ne yaptığı seni ilgilendirmez Laf yemek istemiyorsan laf atmıyacaksın. Küçük Emrah olmak'ta zor
Merhaba arkadaşlar, aylar önce aldığım laptop ayıplı çıkması sebebi ile thh'ye başvurmuştuk ve bizi haklı buldular, değişim kararı verdiler ancak ben babama "baba aldığımız laptop ucuz olduğu için dandikti, daha iyisini alalım, uzun seneler kullanayım." dedim, o da "hallederiz oğlum." dedi. Ayıplı malın fatura bedeli 12 bin TL, üstüne kredi çekip para katacağız, sizce değer mi? Başka önerisi olan var mı?
Bu adamla konu açıldığından beri bizim sokakta'ki 60'lık teyzeler gibi iki saattir adama nasihyat veriyorsun nasihyatın da bir sınırı vardır güzel kardeşim sen önce kudurmamayı öğren millet alıyo sen alamıyon diye küçük emrahlık yapmayı bırak burda kınanacak'ta sensin rezil olan da sensin.