Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,562
Orijinalse sıkıntı yokAdaptör orijinal değilmiydi? Ben orijinal diye aldim yorumlarda orijinal demis herkes
Tam olarak bu urunu aldim
Orijinalse sıkıntı yokAdaptör orijinal değilmiydi? Ben orijinal diye aldim yorumlarda orijinal demis herkes
Tam olarak bu urunu aldim
Nasıl kontrol edebilirim acaba? Yarin elime ulaşacakOrijinalse sıkıntı yok
Çok iyi yapmışsınız hocam s24fe o fiyat bandında en iyi telefonlardan birisi yapay zekası işlemcisi kamerasi bataryası ekranı olsun çok iyi bir telefon nasip olursa yazın bende s24fe düşünüyorumBeyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Bilmiyorum. Amazon olmasa bir şey söylerdimNasıl kontrol edebilirim acaba? Yarin elime ulaşacak
Valla hocam bugun kullandık oyun ve kamera performansına ben baktım gerçekten super kendim ip15 kullanıyorum kamera en ufak siritmiyor hatta samsung beni daha karizma çekiyorÇok iyi yapmışsınız hocam s24fe o fiyat bandında en iyi telefonlardan birisi yapay zekası işlemcisi kamerasi bataryası ekranı olsun çok iyi bir telefon nasil olursa yazın bende s24fe düşünüyorum
Anladım teşekkür ederim satici amazon değilmiş ama bi problem olurmu acaba? Yani gerçekten orijinalliğini test edemiyormuyumBilmiyorum. Amazon olmasa bir şey söylerdim
Hayırlısı hocam alacağınız zaman yine forum açarsınızValla hocam bugun kullandık oyun ve kamera performansına ben baktım gerçekten super kendim ip15 kullanıyorum kamera en ufak siritmiyor hatta samsung beni daha karizma çekiyordiğer turlu babamda beğendi buyuklugu olsun sarj suresi olsun tasarım olsun hayirlisi olsun bakalim annemede honor200 pro dusunuyorum
Bilgim yokValla hocam bugun kullandık oyun ve kamera performansına ben baktım gerçekten super kendim ip15 kullanıyorum kamera en ufak siritmiyor hatta samsung beni daha karizma çekiyordiğer turlu babamda beğendi buyuklugu olsun sarj suresi olsun tasarım olsun hayirlisi olsun bakalim annemede honor200 pro dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim satici amazon değilmiş ama bi problem olurmu acaba? Yani gerçekten orijinalliğini test edemiyormuyum
Birde hayırlı olsun hocam unutmadan diyimValla hocam bugun kullandık oyun ve kamera performansına ben baktım gerçekten super kendim ip15 kullanıyorum kamera en ufak siritmiyor hatta samsung beni daha karizma çekiyordiğer turlu babamda beğendi buyuklugu olsun sarj suresi olsun tasarım olsun hayirlisi olsun bakalim annemede honor200 pro dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim satici amazon değilmiş ama bi problem olurmu acaba? Yani gerçekten orijinalliğini test edemiyormuyum
Beyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için deneyim oldu bana geldiği zaman seri numara ve QR kod ile orijinalliğini test edeceğim bir iki forumda gördüm nasıl test edileceği hakkında 2 3 şey varmışben de geçen sene s23fe kullanmışttım sürekli j7 prime gibi ucuz şeyler alıyordu acı çekiyordu. Baya isabetli olmuş telefon tercihi
adaptör olarak bunu önerirdim ben, çok daha güvenilir olur ve ucuz. o ürün yorumları ürün için yazılıyor yani birisi aynı ürün için sahte ürünü ucuza olarak ilan koysa yine yüksek puanlı yorum görürsünüz. Hatta yurtdışı yorumları bile gözüküyor, 100 tane satıcı var 1 ürün için zaten. Ek olarak, Bazı ürünlerin orijinalden ayırt bile edemiyorlar zaten. düz kullanıcının bu orijinal demesine güvenmem ben. Ben olsam güvenmezdim yorumlara.
Eğer tatmin olmazsanız bu ikisinden birini alabilirsiniz. ikisi de samsung pps destekli 45w, sağdaki kablolu olduğu için daha iyi olur sizin için. hayırlı olsunTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için deneyim oldu bana geldiği zaman seri numara ve QR kod ile orijinalliğini test edeceğim bir iki forumda gördüm nasıl test edileceği hakkında 2 3 şey varmış
Samsungun sitesine seri numarasını yazıp sorgulatırsın.Nasıl kontrol edebilirim acaba? Yarin elime ulaşacak