Babana selam olsun. Yaşım 37 Benimde 42 yaşında arkadaşım var 4 çocuğu var 3 oğluna ortak kullanım bir pc alacak trendyol dan ve birbiriyle yakın hazır ekran kasa sistemleri sepete eklemiş Allah tan bana gösterdi , ikna ettim şimdi kartı bana verdi sen al sana güveniyorum dedi
Babana hitaben, Ucuz olsun çocuk sussun olmuyor. ucuz da olsa önemli olan alınır mı, alınmaz mı? Eğer ki 10500 TL bu ürüne vereyim diye düşünürsen ve bu paraya daha iyi ne alırım dendiğinde inan hiç bir şey alınmaz. günümüzde 17-25 bin arası alınacak sistemlerdir. 10 binlik hazır sistemler geçen seneydi oda yetişebilirsen 10 dk da stok biterdi alamazdın. Malasef şans ve paraya sahip olman şart. Bu sistemi aldığında hiç bir oyunu akıcı oynayamıyacak, takılmalar donmalar vs. olacak ve memnun kalmayacak , senin başın yine ağrıyacak. satacak olsan da elinden çıkaramıyacaksın. Çünkü fiyat performans sistemler gibi 10 dk da bitmez bunlar, tamamen kazık ve müşteri aldatmacası olduğu için sitede sabit bekler. Kasanın içindeki sunmuş olduğu ürünler 10-15 yıllık. Şimdi en son sistem bile alsan 5 yıl sonra eskiyorken günümüzden 10 yıl geriden sistem almak akla mantığa uymaz,israftır.
1- İçindeki parçalar çok eski. (Ortalama 10 yıllık parçalar kullanıyorlar)
2- Çoğu sıfır değil 2.el parçalar garantisi vs. yok.
3- Edeceği fiyattan 4-5 katı daha fazla fiyata satıyolar