Neler Yeni

babamı pc almaya ikna etme taktikleri

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
helsinki
Yanlış anlama çalışıyorsan neden babanı ikna ediyorsun ki? Part mı çalışıyorsun? Ben kendi paramı kazanıyorsam sonuçta para benim sormadan alıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
İkna etmek yerine birazda siz mi babanıza destek çıksanız hocam ? taksitleriniz varmış. 3 ay sizde para biriktirin alacağın sistemin 1 tık üstünü de almış olursun.

LuXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Anıl Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlama çalışıyorsan neden babanı ikna ediyorsun ki? Part mı çalışıyorsun? Ben kendi paramı kazanıyorsam sonuçta para benim sormadan alıyorum.
yok full de biraz acil lazım

JSezar

80+ Silver
kendi paranla al.para biriktirene kadar daha iyi hazır sistemler çıkar.

LuXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Anıl Sağlam
İkna etmek yerine birazda siz mi babanıza destek çıksanız hocam ? taksitleriniz varmış. 3 ay sizde para biriktirin alacağın sistemin 1 tık üstünü de almış olursun.
dostum zaten parasını vermeyi teklif ettim kendi 3 ay sonra ben alırım dedi

şahin doğan

80+ Platinum

LuXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Anıl Sağlam
cıraklık egitimde okuyup staj yaptıgım icin aylık 2-3k alıcam sanırım 3 aya zor alırım babamsız bunu

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
emir yapar
ama benim biraz acalem var.
Neye acelen var kanka, babanın taksitlerini ödemesine yardımcı ol ardından ikiniz yardımlaşarak satın alabilirsiniz. Mantıklı ve yapılması gereken budur.

LuXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Anıl Sağlam
Neye acelen var kanka, babanın taksitlerini ödemesine yardımcı ol ardından ikiniz yardımlaşarak satın alabilirsiniz. Mantıklı ve yapılması gereken budur.
kanka bilgisayarcıda çalışıyorum yazılım ve tasarım işim çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

var işte acalesi keyfimden demiyorum? babamı zor duruma sokmak neden istiyim ben kanka?

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Onur Keleş
Almayı düşündüğünüz sistem kötü bu arada.

Top Bottom