Neler Yeni

babamı pc almaya ikna etme taktikleri

Yanlış anlama çalışıyorsan neden babanı ikna ediyorsun ki? Part mı çalışıyorsun? Ben kendi paramı kazanıyorsam sonuçta para benim sormadan alıyorum.

İkna etmek yerine birazda siz mi babanıza destek çıksanız hocam ? taksitleriniz varmış. 3 ay sizde para biriktirin alacağın sistemin 1 tık üstünü de almış olursun.

Yanlış anlama çalışıyorsan neden babanı ikna ediyorsun ki? Part mı çalışıyorsun? Ben kendi paramı kazanıyorsam sonuçta para benim sormadan alıyorum.
yok full de biraz acil lazım

kendi paranla al.para biriktirene kadar daha iyi hazır sistemler çıkar.

İkna etmek yerine birazda siz mi babanıza destek çıksanız hocam ? taksitleriniz varmış. 3 ay sizde para biriktirin alacağın sistemin 1 tık üstünü de almış olursun.
dostum zaten parasını vermeyi teklif ettim kendi 3 ay sonra ben alırım dedi

cıraklık egitimde okuyup staj yaptıgım icin aylık 2-3k alıcam sanırım 3 aya zor alırım babamsız bunu

ama benim biraz acalem var.
Neye acelen var kanka, babanın taksitlerini ödemesine yardımcı ol ardından ikiniz yardımlaşarak satın alabilirsiniz. Mantıklı ve yapılması gereken budur.

Neye acelen var kanka, babanın taksitlerini ödemesine yardımcı ol ardından ikiniz yardımlaşarak satın alabilirsiniz. Mantıklı ve yapılması gereken budur.
kanka bilgisayarcıda çalışıyorum yazılım ve tasarım işim çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var işte acalesi keyfimden demiyorum? babamı zor duruma sokmak neden istiyim ben kanka?

Almayı düşündüğünüz sistem kötü bu arada.

Geri