Bacak bacak üstüne atmak kızlarda bir saplantı mıdır?

Overthinking işini azaltın gençler. Sadece rahat olduğu için bu şekilde oturuyorum, saygısızlık olarak da görmüyorum.

Artık toplumda neredeyse her insan bacak bacak üzerine atıyor. Hastanede, okulda, evde, sokakta Bunun sağlık açısından yararlı olmadığını biliyoruz. Bu sayı kadınlar/kızlarda daha fazla. Bunu yapmalarının temel sebebi nedir? Bacak bacak üstüne atarak neyi ima etmeye çalışıyor olabilirler? Fikirlerinizi alalım
Dostum sen sapık mısın ? size ne insanlar napıyor yahu takacak bir şey bulamayınca şimdi de insanların bacak bacak üstüne atmasına mı azdınız kıl oldunuz?
Sağlık açısından uzun süreli olunca evet dolaşım ve duruş bozukluğu yapar ama bu 5 saat yapmıyorsan sıkıntı yoktur.
senin bu yazın daha çok yobazlık göstergesi olarak geldi bana değişin artık 2025 yılında bu saçma düşüncelerden vazgeçin artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz hangi mağaradan çıkıyorsunuz kapatalım orayı
Bunlar bacak görünce çıldıran türden herhalde şaşırmamak lazım.

Oturup 3 4 saat aralıksız yaptığın her aktivite zararlıdır zaten bacak bacak üstüne atmak dahil. Keyif olsun diye 10dk oturup oturmayacağımızı mı tartışacağız cidden.

Kadınlarda/kızlarda diye belirtmek de gerçekten iğrenç bir tutum, kadınlar daha fazla yapıyor değilde sen kadınların bacaklarına daha fazla dikkat ediyor olabilir misin acaba?

Artık toplumda neredeyse her insan bacak bacak üzerine atıyor. Hastanede, okulda, evde, sokakta Bunun sağlık açısından yararlı olmadığını biliyoruz. Bu sayı kadınlar/kızlarda daha fazla. Bunu yapmalarının temel sebebi nedir? Bacak bacak üstüne atarak neyi ima etmeye çalışıyor olabilirler? Fikirlerinizi alalım
tamam butun bacak bacak ustune atan kızlar sana seftalı verecek manavdan :D bu soru ıcın forum hesabı acmıssın emınım ya sapıksın ya da farklı bır durumun var

ya basit bir oturma şekli herhangi bir ima barındırmıyor saygı açısından büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atılmamalı ama bir ortamda bir kız rahatsa bacak bacak üstüne atar ekstra bir anlamda kullanmıyorum ben açıkçası

son 1-2 gündür gördüğüm en saçma konu

ne alakası var birader rahat bir pozisyonda durmak ne zamandan beri saplantı oldu?

Yani canı istiyordur ve yapıyordur.
Ben çok yapmam -erkeğim- rahat bir ortamda bacak bacak üstüne atarak oturulabilir de.

bunu insanların bir şeyi ima etmek için yaptığını düşünmüyorum.

Geri