Bacak kıllarımı çekince kopuyor

1 geldi yazdıgım gibi ama biraz zorluyom genede formdan doktor tavsiyesi olmaz ama bi görün yüksek ihtimal vitamin takviye verir
Vitaminler geçen hafta bitti onların etkisi olmamışmıdır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 3 kere rastgele denedim 2 tane tel geldi .
2-3 denemede toplammı 2 tel geldi yoksa her birinde 2 tel mi geldi

Vitaminler geçen hafta bitti onların etkisi olmamışmıdır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 denemede toplammı 2 tel geldi yoksa her birinde 2 tel mi geldi
Oky google get in :D doktordan tavsiye al knk bu konuda form yetersiz kalır ne diyelim 2060lık karaciğer sök ucuza 4060 ti geç diyemiyoruz malesef he pc sor diyelim zaten insan degil olacak belli ama insansın sen ben inşaat mezunuyum :)

Oky google get in :D doktordan tavsiye al knk bu konuda form yetersiz kalır ne diyelim 2060lık karaciğer sök ucuza 4060 ti geç diyemiyoruz malesef he pc sor diyelim zaten insan degil olacak belli ama insansın sen ben inşaat mezunuyum :)
Bence çok sert çektiğim için geliyor hafif cekmede 1 tane zor geliyor ama aşırı zorlayıp kıpkırmızı edince 10 tane geldi büyük ihtimalle sert çektiğim için sencede öyle değilmi

Bence çok sert çektiğim için geliyor hafif cekmede 1 tane zor geliyor ama aşırı zorlayıp kıpkırmızı edince 10 tane geldi büyük ihtimalle sert çektiğim için sencede öyle değilmi
10 çok bünye var bünye var senin kanındaki değerleri bilemem milletle kıyaslarken onlarınkinide bilemezsin

Ben bazen su içiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,134
Üyeler
188,374
Son üye
Merto6
Geri