Neler Yeni

Bagaj hakkını 1kg aşmam sorun olur mu ??

emirw.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emir
Herkese selamlar, bagaj hakkimi bir kilo kadar aşiyorum. A jet ile uçacagim. El bagajini hic tartmadim cunku daha onceki ucuslarimda hicbir sekilde kontrol edilmedi. Sizce sorun cikarirlar mi ?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Yunus Kocabay
El bagajı tartılıyor mu ki.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Herkese selamlar, bagaj hakkimi bir kilo kadar aşiyorum. A jet ile uçacagim. El bagajini hic tartmadim cunku daha onceki ucuslarimda hicbir sekilde kontrol edilmedi. Sizce sorun cikarirlar mi ?
El bagajı tartılmamakla birlikte, Kabin bagajını ele alayım.

Söyle oluyor, Mesela Benle Annemin 2 Ay önce bir uçusu vardı.

(THY Ekonomik) Bagaj hakkı 15 kg+ Çanta(Çanta sanırsam 7 kg mı neydi ama Tartılmadı) bide Tartılmayan el bagajı hakkı var. Biletleri kioks'ta Bastırken bir secenek çıktı Kabin hakları birlestirilsin mi diye. Bende evet dedim tam olarak ikimize 30 kilo oldu. Ama annem 3 4 kg aşmıs. (Totalde 33 34 kg civarı oldu iki valiz) bi 350 tl mi ne ödedik ondan sonra aldılar bagajı.

D.N: Hakları Birlestirmeden Önce ikimizin biletleri satın alıp Uygulamadan aynı uçusa birleştirmiştik, Sanırsam bu yüzden o secenek hakkı çıktı.

D.N 2: Ulaşım içinde isterseniz yardımcı olabilirim ama Sabihaya uzun zamandır gitmedim, İstanbudaysanız.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam bagaj kismina gidecek olanlarda ek kg almaniz gerekio ucret talep ediyorlar diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,029
Üyeler
169,047
Son üye
Onur062
Top Bottom