eskiden çok oynardım gamepad ile çok iyi gidiyor ama gamepad yanımda değil olsa oynardımeuro truck simulator 2 yaklaşık 1k saat bağımlılık yaptı
değişir bir oyun listeme aldımValheim
o adamla video çekse feci gülerimSöylemeyi unutmuşum bide division 2 var bazı rivayetlere göre 900 saat oynansa bile sıkmıyormuş
ben mouse klavyeyle 1k saat oynadım bi şans vermeni tavsiye ederimeskiden çok oynardım gamepad ile çok iyi gidiyor ama gamepad yanımda değil olsa oynardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
değişir bir oyun listeme aldım
aman tekrar eden oyunlardan bıktım farklı şeyler görmek istiyorum artıkMgs 5 bayiyor kanka yani ilk 2 saatte ne yaptıysam 30. Saatte de aynı şeyi yaptım.
Mgs5 yapay zekası felan güzel de kanka. Normal değil anormal fazla tekrar ediyoraman tekrar eden oyunlardan bıktım farklı şeyler görmek istiyorum artık
Olmayacak şey değil adam farketse Enis abiye ulaşır bence beraber oynadıkları bi yayın falan olsa çok iyi oluro adamla video çekse feci gülerim
yeterki video olsun ne olursa olsun o adamın yanında eziyet niyetine witcher 3 fln bitirir neyse konu dışı olmasın çok xdOlmayacak şey değil adam farketse enis abiye ulaşır bence beraber oynadıkları bi yayın falan olsa çok iyi olur
kanka yapay zekaya takan birisi değilim bana oyunun 20 saatinde bile oha felan dedirticek şaşırtıcak oyunlar lazım aynı şeyleri tekrar tekrar yaptırmıcak 5 6 ay önce ac 1 zorrla bitrdim kalıcı bir hasar oldu bende artık bana farklı sürekli şeyler sunucak oyun lazımMgs5 yapay zekası felan güzel de kanka. Normal değil anormal fazla tekrar ediyor