Bunu da buraya sorma bence bak bi dışarı baykuş dal mal değilse uyandır babanı ^^Arkadalar az önce tuvalete giderken bahçede bizime ve bakan biri vardı?? napmalıyım sizce
Evde tekim dostum bir tek abim var onada söyledimBunu da buraya sorma bence bak bi dışarı baykuş dal mal değilse uyandır babanı ^^
Oda gördüEvde tekim dostum bir tek abim var onada söyledim
Polisi aramalıy mıyım??Arkadalar az önce tuvalete giderken bahçede bizim eve bakan biri vardı?? napmalıyım sizce
2nizde tanrılarınıza dua edip çıkın bi dışarı ne var ne yok.pc çalınmasın o sistem önemliEvde tekim dostum bir tek abim var onada söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oda gördü
Polis gelene kadar olan olur zaten karakoldakiler börek yiyordur şimdiAra polisi ben çok tırsarım böyle şeylerden
dostum ciddi cevap bekliyorum ev 3 katlı sadece abimv e ben varım2.kattayız kapıları kilitledik balkonuda kilitledik inşallah girmez2nizde tanrılarınıza dua edip çıkın bi dışarı ne var ne yok.PC çalınmasın o sistem önemli
arıyorum dostum 155 dimi .Ara polisi ben çok tırsarım böyle şeylerden
Camdan vs den bak bi bakıyormu haladostum ciddi cevap bekliyorum ev 3 katlı sadece abimv e ben varım2.kattayız kapıları kilitledik balkonuda kilitledik inşallah girmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
arıyorum dostum 155 dimi .
garip konu güncelle burayı delinin biri yüksek ihtimalevet dikilmiş bakyıro polisi aradım yakın bize geliyorlar
.evet dikilmiş bakyıro polisi aradım yakın bize geliyorlar