Neler Yeni

Bahçeli'den öğrencilere seçim vaadi: "Üniversite sınavı kaldırılacak"

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,091
İsim
Burak Karadağ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18-19 Haziran'da yapılacak olan YKS için öğrencilere başarı dileklerken bir de vaatte bulundu.
Bahçeli, milyonlarca öğrencinin ter döktüğü YKS ile ilgili "Yakın bir gelecekte üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyor,
Bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyorum." ifadelerini kullandı.

mhp-lideri-bahceli-den-ogrencileri-15020427_9436_m.jpg

KAYNAK: LİNKİ

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18-19 Haziran'da yapılacak olan YKS için öğrencilere başarı dileklerken bir de vaatte bulundu.
Bahçeli, milyonlarca öğrencinin ter döktüğü YKS ile ilgili "Yakın bir gelecekte üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyor,
Bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyorum." ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle

TEOG için de öyle demişlerdi. Umarım kaldırmazlar ne diyim 😂

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Çok iyi daha fazla cumhur ittifakı seçmeni üniversiteye girebilecek.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İyi bir şey gibi bir de vaad etmiş :D

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Alıntıyı görüntüle

Tabi efendim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kaldırılsın sağ ayağımı üniversiteye kaydettireceğim. Ben değil ayağım okuyacak. Sağ ayağım kendi çabasıyla 6 yılda bitirir. Sol ayağım da eh işte onu da iki yıllık bölüme yazdıracağım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Kaldırılsın sağ ayağımı üniversiteye kaydettireceğim. Ben değil ayağım okuyacak. Sağ ayağım kendi çabasıyla 6 yılda bitirir. Sol ayağım da eh işte onu da iki yıllık bölüme yazdıracağım.
Sağ sol okutuldu ya peki o? 😅

Top Bottom