Evet doğru yani bu sporu 30 senedir takip eden babamdan alışıp 2009 dan beri izlemeye başladım reis ile 4 şampiyonluk yaşadık ama artık gerçekten araba sayesinde şampiyon olmadığını dünyaya kanıtlaması lazım yoksa ilerde bu adam konuşulmayacak6 tane kazandı hocam. Tsuno beyden bende ümitliyim.
Maalesef artık araba ile şampiyon olunuyor. 2022 Sezonunda bu sorun ortadan umarım kalkmış olur ki, güzel bir sezon izlemiş oluruz. Sadece bu sene hamilton ve verstappen kapışması olacak ağırlıklı.Evet doğru yani bu sporu 30 senedir takip eden babamdan alışıp 2009 dan beri izlemeye başladım reis ile 4 şampiyonluk yaşadık ama artık gerçekten araba sayesinde şampiyon olmadığını dünyaya kanıtlaması lazım yoksa ilerde bu adam konuşulmayacak
He wollah ya. Araya bir takım daha girer ise (umarım ferrari olur) tadından yenmez.Sonunda mercedese yetişebilen bir araba !
Şükür Allah'ım
Ferrari muazzam iş çıkarmışMaalesef artık araba ile şampiyon olunuyor. 2022 Sezonunda bu sorun ortadan umarım kalkmış olur ki, güzel bir sezon izlemiş oluruz. Sadece bu sene hamilton ve verstappen kapışması olacak ağırlıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He wollah ya. Araya bir takım daha girer ise (umarım ferrari olur) tadından yenmez.
Aston martin çok vasat gibi duruyor. 2-3 sene takım adına alışma ve iyileştirme senesi olmalı bence. Ferrari eski günlerine dönmesine az kaldı hissediyorum...Ferrari muazzam iş çıkarmış
Seneye şu teknik detayları da hallederlerse şampiyonluğa yarışabilirler
O değilde yarışın ortasında Alonso ile birbirlerinden drs alarak mücadele etmeleri yüzümde bi gülümseme yarattı nerden nereye geldilerde mücadele ediyorlar arabalar değişmiş sıralar değişmiş umarım 2022 de bu 2 adam tekrardan özlediğimiz günleri bize geri verir hatta bu sene de verebilirler aynı sıralarda olacak gibiler (Alonsonun arabası alonsoya dayana bilirse adam sonuna kadar sürüyor)Maalesef artık araba ile şampiyon olunuyor. 2022 Sezonunda bu sorun ortadan umarım kalkmış olur ki, güzel bir sezon izlemiş oluruz. Sadece bu sene hamilton ve verstappen kapışması olacak ağırlıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He wollah ya. Araya bir takım daha girer ise (umarım ferrari olur) tadından yenmez.
fia hediye etti. o viraj alışalra ceza kesilmeliydi. max'a uyarı verdiler.Şahsen çok iyi yarıştı ve hak etti.